972. Prihajam, da prenovim Zemljo, da človeka osvobodim bede, žalosti in greha

Nedelja, 17. november 2013, ob 14:00

Moja draga ljubljena hčerka, želim, da svet vidi Mene, svojega ljubljenega Odrešenika, Sina človekovega, v vsej Moji Slavi tako, da bo pritegnjen v Moje Božje Usmiljenje.

Želim, da Me najprej vidijo in k Meni pribežijo še posebej tisti, ki ne verujejo v Boga. Oni so Moja prva skrb, in povem jim sledeče: Ne poznate Me. Ne vidite Me. Nočete verovati Vame, toda Jaz vas ljubim. Želim, da bi postali del Mojega Kraljestva, da vas lahko zasujem z vsemi Darovi Mojega Novega Raja, Novega Sveta, Novega Začetka. Želim, da se vi, vaša družina, vaši sorodniki in prijatelji kot eno, sklenete z Menoj in z vsem človeštvom. Počakati morate do Velikega Dogodka, dneva, ko bo svet zažarel z Mojimi Žarki in ko bo obmiroval za petnajst minut. Ko boste to videli in doživeli, se ne smete bati. Tedaj vedite, da je Moja Ljubezen Božanska in da se bo svet od tistega dne spremenil do nerazpoznavnosti.

Ne poskušajte zbežati od Mene, zakaj prihajam z dobrimi novicami. Prihajam, da prenovim Zemljo, da človeka osvobodim bede, žalosti in greha. Prihajam, da uničim vse zlo v svetu, tako da vsakomur pokažem dokaz Svojega Obstoja. Ko vam bo dokaz dan, Mi morate dovoliti, da vas pripravim na Večno Življenje, ki Sem ga obljubil. Večno Življenje je življenje, kjer boste z Menoj živeli v telesu in duši, na vekomaj. Iztrgal vas bom iz vaše bede in odpravil bolečino, ki jo morate trpeti zaradi obstoja satana, on pa bo izgnan za vso večnost.

Ne zavrnite Me, kajti nočem vas izgubiti. Jaz sem vaše Odrešenje. Jaz sem Resnica. Jaz sem vaš ljubljeni Jezus Kristus in končno se bom razodel svetu, še zlasti tistim, ki ne verujejo Vame.

Vaš Jezus