1300. MOJ DRUGI PRIHOD BO USTVARIL VELIKO SREČO

Torek, 30. December 2014, ob 19:45

Moja draga ljubljena hči, svet pripada Mojemu Očetu in Moje Kraljestvo bo prišlo, ne glede na vse.

Svet, v skladu z Voljo Mojega Očeta, bo ponovno prišel in v Moji Slavi bom vsem prinesel mir, ljubezen in radost. Sence greha ne bo več in vsi Božji otroci, ki Me bodo sprejeli, Njegovega ljubljenega Sina, bodo imeli večno življenje.

Moj Drugi Prihod bo ustvaril veliko srečo in na tisti dan bom obrisal vse solze iz njihovih oči. Mojo Roko Usmiljenja bom iztegnil do vseh vas, zelo malo pa jih bo zavrnilo Moje Kraljestvo. Tisti, ki bodo zavrnili Moje Kraljestvo, ne bodo vstopili v njega, vendar pa bodo, vso večnost, zelo obžalovali svojo odločitev.

Ne bojte se velikih nemirov, kajti čas za odstranitev gnilobe se je začel. Ko bo vklilo iz tal novo življenje, novi svet brez konca, bo razveselil vsako dušo, ki se bo oklenila Mene. Jaz sem Ljubezen in Ljubezen bo sledila Meni ter vsaka duša napolnjena s Svetim Duhom. Bodite močni, Moji ljubljeni verni, Moje Posredovanje je potrebno v teh časih. Novi Jeruzalem se bo kmalu spustil iz Nebes, in svet, kakršen je bil zamišljen v začetku, se bo vzdignil iz pepela.

Ne smete dovoliti, da strah prevzame vaše srce. Nobenega razloga ni, da bi se bali, zato ker Jaz prihajam. Vse vas ljubim. Dovolite Mi, da vsakemu izmed vas pomagam v teh časih in potolažim vaša uboga srca. Moja Navzočnost je z vami in Moje Obljube, ki sem jih dal človeštvu, bodo izpolnjene ob svojem času. Bodite potrpežljivi, polni upanja in verjemite Moji Ljubezni. A predvsem, zaupajte Vame, kajti Svoje Življenje sem dal za vas. Ničesar ni kar ne bi mogel storiti, da bi vas privedel v Moje Veličastno Kraljestvo.

Vse položite v Moje Svete Roke. Pojdite v miru. Nikoli ne dvomite v Moje Veliko Sočutje.

Vaš Jezus