1009. Veliko bo razodetega Božjim otrokom pred Velikim Gospodovim Dnem

Petek, 3. januar 2014, ob 21:45

Moja draga ljubljena hčerka, ko je Bog starodavne preroke poklical, naj oznanjajo Resnico, ti niso bili – nihče izmed njih – preveč navdušeni nad Kelihom Resnične Božje Besede, ki jim je bil izročen. Tako neizmeren je bil za vsakogar izmed njih – večina ni bila učena v Besedah Svetega Pisma – da veliko tega, kar jim je bilo danega, zanje ni imelo smisla. Vendar pa jih je Moč Svetega Duha pritegnila, in to jim je omogočilo, da so govorili Božjo Besedo natanko tako, kot jim je bila dana. Številni so se v strahu pritajili. Nekateri so odšli proč. Tisti, ki so šli stran, so se vrnili. Kadar Bog pošlje preroka, to pomeni, da načrtuje nekaj izjemno pomembnega. Preroki, Božji glasniki, svetu razodevajo samo tisto, kar je potrebno za rešitev duš.

Moja hčerka, naj bo znano, da bo po tej Misiji, Božji Glas občutiti, kot če bi grmelo In se ga bo čutilo na vseh koncih Zemlje. Veliko bo razodetega Božjim otrokom, preden se zasvita Veliki Gospodov Dan. Nujno je, da se to zgodi, kajti če On ne bi posvaril človeštva, potem ne bi izpolnil Svoje Obljube, ki jo je dal prerokom – Mojzesu, Danielu in Janezu. Kadar Bog napravi Obljubo, se ta vedno izpolni.

Nikdar se ne bojte resničnih prerokov, zakaj oni govorijo Besede, ki jih Bog v vaše dobro polaga v njihova usta.

Poslušati Božjo Besedo v tem času lahko vzbuja strah. Lahko je obremenjujoča in povzroča določeno mero tesnobe. Vendar pa bi bila za vas praznina – razdalja med vami in Bogom – prevelika, če Beseda ne bi bila obujena in bi ji ne bilo dano, da ponovno zadiha ter zaživi med vami. Zdaj se praznina zapira, saj vam bodo Moje Besede, ki vam jih poklanja Moj Oče, prinašale uteho – več radosti kot bridkosti, več poguma kot strahu in več tolažbe kot jokanja.

Pozorno poslušaj tole, Moja hčerka. Nikoli Me ne smeš poskusiti odriniti, ko pa je vse, kar želim storiti, to, da bi vas vse objel s Svojimi Svetimi Rokami in vas pritegnil v Svoje Srce. Moja Beseda je lahko mračna, Moje prerokbe težke za poslušanje, biti priča človekovim zlobnim dejanjem vznemirjujoče, toda nikdar ne pozabite, da bodo vse te stvari minile. Pozabljene bodo. Nepomembne bodo. Zakaj svet, življenje pred vami, bo s seboj prinesel veliko veselje in smeh, saj bo Božjo Ljubezen čutiti v vsakem kraju, vsakem domu, vsaki duši in vsakem srcu.

To je poslednji del Mojega Načrta, da rešim Zemljo in vsako živo bitje. Predstavljal bo številne težave in preizkušnje. Najbolj boleče od vsega bo vzdržati človekovo krutost, kaplja čez rob v Očeh Mojega Očeta pa bo zavrnitev Mene, Jezusa Kristusa. Vendar pa ta poslednji spopad ne bo trajal dolgo, preden bo človek rešen strašnega sovraštva, ki obstaja na svetu.

Moč Nebes se ne sme podcenjevati, ker bo Posredovanje Mojega Očeta premočno, da bi ga Njegovi sovražniki lahko prenesli. Zato bodite pomirjeni. Sprejmite Božje Posredovanje – Njegovo Veliko Dejanje Ljubezni, ki se vam daje po Besedi, ki prihaja iz ust Njegovih prerokov. Vse te stvari so zato, da vas varujejo, vas zbližajo z Menoj in ustvarijo Nov Začetek, kjer ne bo konca.

Vaš Jezus