1008. Trije od štirih Me bodo zatajili

Četrtek, 2. januar 2014, ob 20:40

Moja hčerka, približuje se čas, ko bo vse javno priznavanje tega, Kdo sem Jaz, postalo zgolj šibek plamen na sveči, ki je dogorela prav do konca.

Tisti, ki pravijo, da so od Mene, bodo le malo govorili o Meni. Tisti, ki so Mi zvesti, bodo pretreseni, ko bodo videli tolike, ki Me bodo zatajili. Približuje se čas, ko bodo verniki ločeni od tistih, ki bodo zavedeni v težko zmoto. V dneh, ki prihajajo, se bodo slepi, gluhi in tisti, ki jim ne bo uspelo, da bi ostali pozorni na Resnično Božjo Besedo, zbrali v milijardah in sprejeli lažni nauk – ki ni od Mene.

Ko boste slišali, da govorijo o novi prisegi za obnovitev vere, ki bo oblika Zakramenta Birme, tedaj vedite, da bo to delo človeka. V Mojih Očeh bo brez pomena. Lažni prerok jo bo predstavil kot del svojega globalnega načrta za združitev vseh religij na svetu. Moje Božanstvo bo odrinjeno na stran kot nepomembno. Moja Beseda bo pozabljena in zakrita, medtem ko bodo Moji Nauki sprevrženi, da bi vernike prisilili k sprejemanju nove oblike tako imenovane evangelizacije.

Moja Beseda pa bo kljub temu ostala živa, ker Me tisti, ki bodo ostali v Moji Cerkvi, kakor je bila ustanovljena od začetka, ne bodo zatajili. Trije od štirih Me bodo zatajili. Samo Moja Preostala Cerkev se Me bo oklepala in ohranila Mojo Besedo, številni od njih pa bodo zbegani. Tiste uboge duše, ki bodo ostale v Moji Cerkvi, ko jo bo zavzel nov nauk, ne bodo vedele, kam se obrniti. Njim pravim sledeče: Bodite močni. Bodite neomajni. Ne zatajite Me. Molite, da vas vodim in Mi še naprej služite tako, kot ste Mi vedno služili. Kadar, tisti, ki zatrjujejo, da ravnajo v dobro vseh – vseh religij – od vas zahtevajo, da Me zanikate, obrnite svoj hrbet, kajti od vas se bo zahtevalo, da sprejmete poganstvo, ki bo zakrinkano kot krščanstvo.

Ko bodo ti sleparji, sovražniki Boga, vdrli v Mojo Cerkev znotraj njene hierarhije, bo Moj Oče poslal strašno Kazen. On bo zamajal svet in niti en sam moški, ženska ali otrok ne bo mogel prezreti teh pretresov. Ko bodo Moji sovražniki napadli Moje Mistično Telo, bodo povzročili veliko škode, veliko zmede in mnoge speljali proč od Resnice. Toda nikdar ne bodo uničili Moje Cerkve, kajti Moja Preostala Vojska se ne bo nikdar odtrgala od Resnice, niti ne bo prisiljena priseči zvestobo satanu ali njegovim agentom.

Mnoge vojne se bodo zdaj zaostrile, nevihte in potresi pa se bodo stopnjevali, dokler ne bo vsepovsod občutiti Grmenja Srda Mojega Očeta.

Tisti Moji sovražniki, ki hodijo med vami in ki zavajajo Mojo Cerkev, pa naj vedo tole: Jaz vam nikdar ne bom dovolil, da osvojite tiste duše, za katere sem dal Svoje Življenje. Vaša prevzetnost ne bo trajala dolgo, vaša hudobna dejanja bodo zaustavljena, vašim poskusom, da bi škodovali dušam, ki ste jih zaznamovali, pa bo napravljen nenaden konec. Nikoli se ne boste uprli Božji Besedi, ne da bi se nad vas zgrnilo Božje Posredovanje. Vaša zvestoba hudobcu se bo končala v katastrofi za vas in za vse, ki vam jih uspe zavesti. Ko poskušate korakati proti Nebeškim vratom, da bi se ponašali s svojo zvestobo satanu, boste brez kakršnega koli Usmiljenja zaustavljeni, vklenjeni v verige in vrženi v brezno.

Pojdite zdaj, vsi tisti, ki boste priče tem rečem, ki prihajajo, in vselej ostanite budni. Še naprej Mi morate služiti, zakaj obstaja lahko samo en Gospodar.

Vaš Jezus