951. Zasvital se bo Veliki Dan in kmalu se bo pričel svet brez konca

Sobota, 26. oktober 2013, ob 11:15

Moja draga ljubljena hčerka, vera vseh Božjih otrok, ne glede na to, kateri veroizpovedi pripadajo, je tako slabotna, da bo za mnoge izmed tistih, ki poznajo Resnico, odkrito prakticiranje njihove religije brez kritiziranja zelo težko.

V tem trenutku zgodovine toliki na svetu zavračajo Mene, Jezusa Kristusa, da v večini držav ni več sprejemljivo govoriti o Meni v javnosti. V medijih boste zelo redkokdaj slišali govorjenje o Mojem Imenu, razen če ne gre za dvom v Moj Obstoj.
Redkokdaj boste slišali ljudi odkrito razglašati svojo ljubezen do Mene v javnosti, ker bi se jim zdelo, da jih to preveč spravlja v zadrego. Celo tisti Moji sveti služabniki niso več pripravljeni oznanjati Resnico iz strahu pred zasmehovanjem. Za tiste, ki pa hodijo za Menoj, bo oznanjanje Moje Svete Besede vse težje. Toliki, ki so Me nekoč ljubili, Me ne ljubijo več, in Moja zapuščenost ter žalost režeta v Moje Srce, kot če bi ga prebodel meč.

Zakaj, oh zakaj, ste Me zapustili? Zakaj tisti, ki verujete Vame in ki Me poznate, prizadenete toliko svojih bratov in sester? Zakaj se sovraštvo razrašča v vaših srcih? Zakaj čutite potrebo, da dvomite v Evangelije zdaj, ko pa obstajajo že tako dolgo? Kdo vam je dal oblast, da napačno razlagate Mojo Besedo, dano Mojim apostolom? Zakaj jih potvarjate in zakaj ne verujete tega, kar sem Jaz rekel? Moja Beseda je zelo jasna. Kadar Jaz govorim, mislim tisto, kar povem. Če Jaz rečem eno stvar, ne mislim nečesa drugega. Zakaj bi Jaz, denimo, Sam s Sabo prišel v protislovje, in še posebej zdaj, v tej Misiji?

Kar se daje Božjim prerokom, je Resnica. Vse, kar nasprotuje tem Sporočilom, iz ust tistih, ki trdijo, da Jaz govorim z njimi, morate zavrniti. Jaz nikoli ne bi tekmoval s Svojim Lastnim Glasom, ker moram zagotoviti, da boste prejeli Resnico.

Kaj moram storiti, da vas pripravim do poslušanja? Kaj moram storiti, da zaustavim vaše tavanje in iskanje drugih oblik vznesenosti? Zakaj nočete zaupati Vame? Toliko dragocenega časa zapravite z iskanjem vedeževanja, ki se kakor strup cedi iz ust tako imenovanih mistikov in iskalcev vznemirjenja, da Me žalite ko se odvračate od Mene. Jaz Sem tukaj. To so Moje Besede. Le iz Mojih Ust boste našli Resnico, kaj drugega še iščete? Jaz Sem govoril Resnico, ko sem živel na Zemlji. Zapustil sem dediščino velikega upanja in odrešenja. Zdaj govorim Resnico, ko vam prinašam Svoje Poslednje Besede v tem času, zakaj zasvital se bo Veliki Dan in kmalu se bo pričel svet brez konca.

Kadar govorim, Si želim, da poslušate. Ne morem vas prisiliti. Lahko iščete vsepovsod in poskušate najti Moja Sporočila, dana, da pripravijo svet na Moj Drugi Prihod v tem času, pa jih ne boste našli. Moja javna Sporočila, da vas pripravim na to poslednjo fazo, preden se izpolni Moja Zaveza, je mogoče najti samo v Knjigi Resnice.

Beseda je Moja. Moje Besede se bo slišalo v vsakem narodu. Nihče Me ne bo zaustavil, kajti Moja Moč je Vsemogočna.

Vaš Jezus