1002. Vsi Božji otroci so del Njegove čudovite družine

Sobota, 28. december 2013, ob 23:36

Moja draga ljubljena hčerka, številni, ki verujejo v Boga, imajo le nejasno predstavo o tem, Kdo je On in zakaj je ustvaril svet.

Moj Oče je Ljubezen. Vsi, ki ga obdajajo, ga ljubijo, prav tako, kot bi si predstavljali ljubezen do nadvse ljubečega očeta. Biti z Njim je najnaravnejši občutek in vsi v Nebesih so v popolni edinosti z Njim. Počutijo se cenjene, nadvse ljubljene, in to jim prinaša popoln občutek pripadnosti. Ko se vsi tisti, ki so zaželeni v Kraljestvu Mojega Očeta, združijo z Njim, doživijo blaženost, s katero se ne more primerjati nič, kar poznate na Zemlji. Ko boste tisti, ki hodite za Menoj, Jezusom Kristusom, in se združite v edinost z Menoj, spoznali Mojega Očeta, boste tudi vi doživeli ta občutek pripadnosti.

Vsi Božji otroci so del Njegove čudovite družine in On ljubi vsakega izmed njih z neomajno gorečo ljubeznijo. Tisti, ki ste blagoslovljeni z Milostmi iz Nebes in ki se čutite blizu Mojemu Očetu, morate vedeti, da boste občutili strahospoštovanje, kadar v svojem srcu govorite z Njim – po eni strani. Toda po drugi strani se boste počutili ljubljeni in z občutkom, ki ga ne boste razumeli, boste vedeli, da ste Njegov otrok. To velja za vse Božje otroke, ne glede na starost. Kajti v Božjem Kraljestvu starost ne obstaja. Vse duše so povzdignjene skladno s svojim položajem in s tem, kako so izpolnile Voljo Mojega Očeta.

Oh, kako je bil Moj Oče pozabljen in kako zelo je napačno razumljen. On ni strašen. Kljub temu pa je Njegova Pravičnost dokončna. On je ljubeč ter pravičen in bo storil vse, kar lahko, da bo prenovil svet tako, da bo ustrezno pripravljen, da sprejme Mene, Njegovega ljubljenega Sina.

Nikdar ne smete misliti, da se ne morete obrniti na Mojega Očeta, zakaj On je vaš Oče, Vsemogočni, ki je dal Ukaz, da se je življenje pričelo, in ki daje Ukaz, da se življenje odvzame. Držite se Zapovedi Mojega Očeta. S hvaležnostjo sprejmite Njegov Dar Mojega rojstva, smrti ter vstajenja in Večno Življenje bo vaše.

Vaš Jezus