713. To Veliko Razsvetljenje Vesti se bo zgodilo po tem ko bo Moj Sveti Papež zapustil Rim

Sreda, 20. Februar, 2013, 19.30 popoldan

Moja draga ljubljena hčerka, medtem ko se morda zdi nepravično da bodo Božji otroci morali trpeti pod vladavino Lažnega Preroka in Antikrista, vedi to: Vse duše v svetu morajo, v določeni meri, doživeti bolečino zavrnitve in trpljenje, ki sem ga Jaz prestal, z namenom da se prečistijo.

Jaz bom, skozi Svoje Veliko Usmiljenje, zagotovil da se bo to očiščenje odvilo hitro. Nato se bodo Moji verni razširili v številkah, v pripravi na Moj Drugi Prihod. Moj Oče bo, z veliko nežnostjo v Srcu, pazil na vse preizkušnje, ki jih bodo čutili vsi Njegovi otroci. On bo posredoval,  ko bodo zlobna dejanja preganjanja, povzročena nad Kristjani, presegala tisto kar je dovoljeno in bo uničil takšne zlobne ljudi.

Zdaj morate počakati na Moje Božje Dejanje Usmiljenja, zakaj izločil bo dobre od zlobnih. To Veliko Razsvetljenje Vesti se bo zgodilo po tem, ko bo Moj Sveti Papež zapustil Rim.

Pripravite se za rešenje vaših duš. Tiste trmaste duše med vami; dobili boste zelo kratek čas da v ponižnosti upognete kolena in Me zaprosite za Usmiljenje. Potem se bodo oglasile trobente, ene za drugo in prerokbe se bodo razodele pred koncem (Pred Jezusovim Drugim Prihodom), kot je bilo napovedano.

Vaš Jezus

Dodaj odgovor