582. Tisti, ki izvajajo hladnokrvne umore, so lahko rešeni po vaših molitvah

Nedelja, 14. Oktober, 2012

Moja draga ljubljena hčerka, nikoli ne verjemi, niti za trenutek, da tisti, ki storijo strašne grehe in katerih zla dejanja povzročajo grozodejstva v svetu, ne morejo biti rešeni.

Tisti, ki izvajajo hladnokrvne umore, morijo svoje rojake ali morijo svoje lastne otroke, ki so še v maternici, so lahko rešeni po vaših molitvah.

Veliko takšnih duš ne bo iskalo odrešenja v Mojih Očeh, zakaj ne vidijo nič slabega v tem kar delajo. Njihovo odrešenje leži v vaših molitvah.

To so duše, po katerih najbolj hrepenim.

Te izgubljene duše so tako daleč odstranjene od Mene, da bodo, samo s trpljenjem duš žrtev in molitve Mojih učencev, lahko rešeni.

Celo tisti, ki zavestno častijo satana in ki vedo, da Jaz obstajam, ampak se še Mi vedno posmehujejo, so tudi lahko rešeni iz večnega pogubljenja.

Pozivam vse, da Me pokličete, skozi to Križarsko Molitev, za odrešenje tistih duš, v smrtnih grehih, ki izvajajo umore.

Križarska Molitev (80): Za duše tistih, ki izvajajo umore

O dragi Jezus, rotim Te usmiljenja za tiste, ki izvajajo umore. Prosim Te za pomilostitev tistih v smrtnem grehu. Darujem Ti svoje trpljenje in težave, tako da lahko odpreš Svoje Srce in jim odpustiš njihove grehe. Prosim, da vse, ki imajo zle namene v svojih dušah, prekriješ s Svojo Predragoceno Krvjo, tako da bodo lahko oprani svojih krivd. Amen.

Zapomnite si, Moji verni, da čeprav vam je zaradi njihovih grehov morda slabo, te duše potrebujejo vašo pomoč.

Okuženi so bili s strani hudobca in mnogo od njih ne pozna razlike med slabim in dobrim.

To so duše, ki mi povzročajo največjo tesnobo in bolečine. Moje trpljenje se razširja, tako da bo lahko vsak izmed njih odrešen.

Pojdite, Moji učenci in dovolite da Moja Ljubezen in Ponižnost preplavi vaše duše, tako da lahko, skozi velikodušnost vašega trpljenja, pomagate rešiti te uboge izgubljene Božje otroke.

Vaš Jezus