944. Razkol v Moji Cerkvi bo razdeljen na različne faze

Nedelja, 20. oktober 2013, ob 17:48

Moja draga ljubljena hčerka, pojdite, vi vsi, v svet ter širite Evangelije, kajti to boste morali storiti, preden se preganjanje Moje Cerkve zares začne.

Vse svoje zaupanje morate staviti Vame ter biti potolaženi v vednosti, da boste takrat, ko bo napočil Veliki Dan, z dušo in s telesom v trenutku vzdignjeni v Moje Roke. Zaradi tega morate z ljubeznijo in s potrpežljivostjo opominjati svet glede Mojih Naukov. Opominjajte jih, da greh obstaja ter da bo odpuščen, toda najprej Me morajo prositi za odpuščanje. Ne glede na to, ali jim je rečeno, da je greh človeku v krvi, vsakokrat morajo prositi za spravo, brez ozira na to, kako nepomembni se morda zdijo njihovi grehi. Greh je tisto, kar vas ločuje od Boga. Bolj ko grešite, bolj zamračeni boste postali; globljo stisko boste občutili in tako nemirni boste, da vam nič, razen Moje Milosti, ne bo olajšalo bolečine ali vam prineslo resničnega miru.

Vedite, da bodo tedaj, ko se bo pričelo gospostvo herezije, tisti, ki postanejo vpleteni vanjo, občutili strašno osamljenost in bednost. Kljub vsemu pa se bo na zunaj vse zdelo sprejemljivo za Cerkev. Medtem ko se boste v svoji notranjosti mučili, pa vam bodo vsi zunanji obredi, opravljani v imenu globalne združene cerkve, povzročali nelagodje. V šestih mesecih po uvedbi herezije v Mojo Cerkev bodo mnogi, ki so prezrli Moj Klic, bežali ter poiskali tiste, ki so ostali zvesti Moji Sveti Besedi. Tedaj se bo Moja Vojska povečala, narasla in zbrala ostanke iz vseh krščanskih Cerkva, da se bo bojevala zoper hudega duha.

Razkol v Moji Cerkvi bo razdeljen na različne faze. Prva faza bo tedaj, ko bodo samo tisti, ki Me resnično poznajo in razumejo Resnico Svetih Evangelijev, sklenili, da ne morejo pristati na laži v Mojem Imenu. Druga stopnja bo nastopila, ko bodo ljudje prikrajšani za Svete Zakramente, kakor so zamišljeni. Tretja faza pa bo napočila takrat, ko bodo Moje cerkve oskrunjene, in to bo trenutek, ko bodo Moji sveti služabniki naposled dojeli Resnico, ki jo vsebuje Knjiga Razodetja.

Moji preroki ne lažejo. Ni jim všeč, kar morajo storiti. Razodevajo samo Mojo Sveto Besedo in tisto, kar jim Sveta Volja Mojega Očeta naroči, da storijo. Znamenja, da je prišla poslednja prerokinja – edina prerokinja, ki ji je danes dano dovoljenje iz Nebes – da pripravi svet za Drugi Prihod – so tukaj zdaj. Ko razumete, da prerokbe, dane svetu iz Nebes, pomenijo – to, da povečajo vašo vero ter zagotavljajo, da ostanete zvesti Moji Sveti Besedi – potem jih boste sprejeli. Ko se izpolnijo, kakor so bile razodete, tedaj boste spoznali Resnico.

Bodite pripravljeni. Bodite pomirjeni, zakaj Jaz bom hodil z vami vsemi, ki se zdaj zbirate, da oblikujete Mojo Preostalo Vojsko na zemlji.

Vaš Jezus