938. Nesveta trojica je napravila načrte, po katerih bo prepovedano vse, kar je Resnično

Torek, 15. oktober 2013, ob 15:45

Moja draga ljubljena hčerka, Moja želja je, da vsi Moji duhovniki, iz vsake krščanske denominacije, pričenjajo ohranjati Najsvetejše Zakramente. Tisti v Katoliški Cerkvi bodo kot prvi doživeli uničenje in oskrunitev Zakramentov. Tisti, ki so zvesti Meni, Jezusu Kristusu, se bodo marljivo pripravili na to grozno puščavo, v katero bo pahnjena Moja Cerkev. Pripraviti se morate zdaj, kajti po vaši zvestobi bodo lahko vsi Božji otroci prejemali Zakramente v njihovem svetem stanju.

Vsem ostalim krščanskim cerkvam pa pravim tole. Spomnite se Moje Obljube, da bom ponovno prišel na Veliki in Veličastni Dan Svojega Drugega Prihoda. Vedite tudi, da bodo v letih pred tem vsi tisti, ki hodijo za Menoj, soočeni s strašnimi preizkušnjami. Tiste, ki bodo nasledili nove položaje vpliva v vseh vaših denominacijah, bo vodil lažni prerok, in vsi bodo ponavljali njegove besede ter posnemali njegova dejanja.

Gorje tistim, ki stopijo na stran lažnega preroka, zakaj on je nasprotje Janeza Krstnika in bo predhodnik antikrista, ki bo vladal nad vsemi vami.

Varoval vas bom, kajti kmalu bom Jaz vse, kar boste imeli, da vas bo vodilo.
Samo Meni je mogoče zaupati, da vam povem Resnico, ko boste pod vplivom herezij, ki vam bodo predstavljene kot nova oblika moderne krščanske teologije. Kako premeten je satan, zakaj on nikoli ne bo šokiral – namesto tega vas bo po tistih, ki mu služijo, privabil k novi izkrivljeni, na glavo postavljeni interpretaciji Moje Najsvetejše Besede.

Nesveta trojica je napravila načrte, po katerih bo prepovedano vse, kar je Resnično. Vse tisto, kar ugaja sekularnemu svetu, človeški pohlep in sla po ignoriranju greha, bo predloženo vernim po vseh krščanskih Cerkvah. Ta dan je bil zapisan v kamen in bo poslednja žalitev, ki jo bo Bog dovolil, preden pošlje Mene, Svojega edinega Sina, da zberem vse tiste, ki ostanejo zvesti Božji Besedi. Ko vam bodo laži predstavljene, se bodo zdele kot nekaj dobrega. Zaščitni znak ponižnosti bo splošno razširjen v vseh vaših cerkvah, saj ga bodo sprejeli tisti med vami, ki vas bodo zavajali.

Vsaka lastnost, ki se povezuje z Menoj – Moja Ljubezen do revnih; Moja Ljubezen do slabotnih in ponižnih; Moje neodobravanje pohlepa, lakomnosti in poželenja – bo uporabljena kot del argumentov, po katerih bodo posegli, da bi vas prisilili sprejeti ta novi nauk – to novo eno svetovno religijo, da bi svet pripravili na vladavino antikrista.

Kot ljubeči Bog vam dajem ta svarila, da bi vas rešil. Upoštevajte Me zdaj. Vse, kar prosim, je ena stvar: Ostanite zvesti Moji Sveti Besedi. Moja Sveta Beseda vam je bila dana v Svetem Pismu. Nikdar se ne more spremeniti. Toda sovražniki Boga bodo potvorili njene pomene. Ko se to zgodi, zavrnite tiste, ki vam pravijo, da bi Bog odobraval takšne spremembe. Nič ne bi moglo biti dlje od Resnice.

Vaš Jezus