958. Največje preganjanje bodo kristjanom prizadejali kristjani

Sobota, 2. november 2013, ob 20:30

Moja draga ljubljena hčerka, pozvati moram vse Božje otroke, naj se združijo v edinosti in molijo za Mojo Cerkev na Zemlji.

Moje Srce se obrača v tem času, zakaj veliko sovraštvo se izkazuje tistim, ki so dejavni kristjani. Preganjanje kristjanov se bo nadaljevalo v vseh državah, in to vključuje vse tiste, ki imajo v tem trenutku svobodo, da prakticirajo svoje čaščenje Mene. Največje preganjanje bodo kristjanom prizadejali kristjani. Najhujše bičanje Mojega Telesa na Zemlji bo od znotraj, kajti vzdignil se bo brat proti bratu in sestra proti sestri. Kmalu boste videli razglasitev novih molitev, ki jih bo uvedla nova liturgija.

Glavne spremembe bodo zadevale Sveto Obhajilo, pri čemer bo to predstavljeno kot nekaj, kar ima le malo skupnega z Mojo smrtjo na Križu, ko sem dal Svoje Telo za vse grešnike. S tem, ko boste razglasili, da Sveto Obhajilo pomeni združevanje vsega človeštva v eno pred Bogom, Me boste žalili, ker bi to bilo v nasprotju z Resnico. Resnica nič več ne pomeni Resnice, ker toliki širijo laži, pretiravajo in ne razumejo, kako zlahka je mogoče poseči v Resnico. Kadar je potvorjena na pretanjen način, mnogi ne bodo opazili sprememb, ko se ne upošteva Resnice. Laži bodo zavzele mesto Resnice, razdelile človeški rod in povzročile ločitev od Boga, kar bo vodilo v uničenje.

Vedno negujte Resnico, kajti brez nje bo sonce potemnelo, luna ne bo več dajala svetlobe, ko se bo znočilo, in zvezde ne bodo več sijale v tistih dneh, ki bodo nakazovali poslednjo temo, preden pridem Jaz, da ponovno prevzamem Svoje Kraljestvo.

Takrat vas bo rešila samo Resnica.

Vaš Jezus