920. Mnogi Me bodo izdali s sprejemanjem neresnic

Sobota, 21. september 2013, ob 13:45

Moja draga ljubljena hčerka, Moja Moč bo v srcih vernikov silno narasla, sedaj ko bodo v Moči Svetega Duha občutili mir kljub velikemu odpadu, ki ga začenjajo doživljati v Moji Cerkvi.

Z Močjo in Slavo Svojega ljubljenega Očeta vam bom, Moji cenjeni učenci, podelil veliko moč ter pogum med temi preizkušnjami. Ti Darovi se vam dajejo po Križarskih Molitvah, kajti brez njih bi vam bilo nemogoče vzdržati versko preganjanje, ki je pred vami. Ti Darovi se vam dajejo zato, da boste lahko rešili druge, ki bodo zavrnili Moj Klic iz Nebes in ki bodo naivno zatavali v levji brlog, kjer bo izbruhnil ves pekel. Ko bodo enkrat v brlogu teme, jih bo potegnilo v poganske rituale. Njihove duše se bodo odprle hudobnemu duhu in v zelo kratkem času bodo postali slepi za Resnico – za Sveto Božjo Besedo, določeno že od začetka.

Mnogi Me bodo izdali s sprejemanjem neresnic. A Resnica jim je bila dana z Mojo Smrtjo na Križu. Ko sem bil na Zemlji, so Me v dneh pred Mojim Križanjem izdali številni Moji učenci. Posnemajoč farizeje so kričali te besede: »Pojdi proč od mene, Ti širiš krivoverstvo. Ti zasmehuješ farizeje, ki govorijo v Božjem Imenu. Ti si lažnivec in govoriš zlobno. Ti si satanov sin.«

Sedaj, ko vas Jaz vse pripravljam na Svoj Drugi Prihod, boste ponovno izgovarjali te prav iste obtožbe. Zdaj prihajam po teh Božjih Sporočilih iz Nebes, da vam prinesem Resnico, čeprav o Meni veste vse. To počnem, ker bo v Moji Cerkvi Resnica odpravljena. Kmalu boste v Mojem Imenu sprejemali laži, Resnice pa ne bo najti nikjer.

Zapomnite si te besede. Jaz prihajam le zato, da izpolnim Svojo Obljubo Mojemu Očetu. Prihajam, da vam prinesem končno odrešitev, ki vam je bila obljubljena. Satan noče, da bi se to zgodilo, vendar pa Me ne more zaustaviti. Kar pa bo storil, je to, da bo mnogim Božjim otrokom preprečil sprejetje Mojega poslednjega Usmiljenja. To bo naredil s pomočjo Mojih sovražnikov, ki jih je zdaj zapeljal znotraj Moje Cerkve na Zemlji.

Zbudite se, tisti med vami, ki spite. Prišel bom kakor tat ponoči. Samo tisti, ki so pripravljeni, bodo rešeni.

Vaš Jezus