855. Mati Odrešenja: Zdelo se bo, da je lažni prerok vstal od mrtvih, kakor da bi se zgodil čudež

Četrtek, 25. julij, 2013

Moj otrok, pomembno je, da moji otroci ne izgubijo poguma ob soočanju z bolečino, ki jo bodo morali prestajati, ko bo Cerkev mojega Sina vržena v divjino puščave.

Jaz sem Žena iz Knjige Razodetja, ogrnjena s soncem, ki je rodila Otroka. Ta Otrok je Jezus. Mistično Telo mojega Sina Jezusa je Njegova Cerkev na Zemlji. Zdaj ugrabljajo Cerkev mojega Sina in kmalu Njegovo Telo ne bo več navzoče v njej. To opustošenje bo srca tistih, ki sledijo Naukom mojega Sina, pretrgalo na dvoje. Tisti, ki se ne bodo imeli kam obrniti, bodo vrženi ven iz stavb, ki so doslej hranile Sveto Evharistijo. Toda, medtem ko jih bodo vrgli ven in jim bodo izkazovali le malo usmiljenja, bodo napolnjeni s Svetim Duhom. To pomeni, da bodo usmerjani in bodo z borbenostjo vodili Poslednjo Preostalo Vojsko, ta je sestavljena iz tistih, ki so zvesti Bogu.

Ostali, ki so slepi za Resnico, bodo lažnemu preroku sledili v zmešnjavo. Njihova srca bodo zavedena in kmalu bodo ihteli, ko bo videti, da je lažni prerok na pragu smrti. Toda zatem se bo zdelo, da je lažni prerok vstal od mrtvih, kakor da bi se zgodil čudež. Dejali bodo, da je blagoslovljen z velikimi, nadnaravnimi močmi iz Nebes, in predenj bodo padli na svoj obraz, da bi ga molili. Tisti, ki ne vidijo, ga bodo ljubili in oboževali.

Kmalu bo nastopil antikrist in njegov vzpon k slavi se bo pričel v Jeruzalemu. Ko se bo pojavil v javnosti, se bo v Cerkvi mojega Sina vse hitro spremenilo. Uvedena bodo nova pravila. Vsilili bodo nove relikvije, spremembe duhovniških oblačil in mnoge nove predpise. Sprva bodo ljudje govorili, da te spremembe izhajajo iz potrebe po ponižnosti. Medtem ko bodo te gnusobe vdirale v krščanske Cerkve, se bo pričelo preganjanje. Če si boste drznili nasprotovati tem satanističnim obredom, vas bodo imeli za heretike. (krivoverce)

Številni kardinali, škofje, duhovniki, redovnice in običajni ljudje bodo izobčeni, če ne bodo sledili novim pravilom ali molili lažnega preroka. Na tej stopnji morate iskati pribežališča, ki bodo vzpostavljena, tako da boste lahko v miru častili mojega Sina Jezusa Kristusa. Duhovniki morajo še naprej deliti Zakramente in mojim otrokom zagotavljati Presveto Evharistijo.

Nikoli ne smete podleči prevari, glede katere bodo od vas zahtevali, da se je udeležite. Tistim, ki bodo, bo hudobec ukradel duše.

Vaša preljuba Mati
Mati Odrešenja

Dodaj odgovor