921. Mati Odrešenja za duhovnike: Da bi ostali zvesti Cerkvi mojega Sina na Zemlji, morate biti pripravljeni hraniti Njegovo čredo

Ponedeljek, 23. september, 13:30

Moj otrok, ko bodo v Liturgiji Svete Maše izvedene dokončne spremembe se bodo iz Nebes, na strehah Cerkev mojega Sina, razodela številna znamenja. Vsi tisti, ki imajo odprte oči ter pozorno uho, bodo videli Jezo mojega Sina na način, ki ga ne bodo mogli prezreti.

Moj Sin je obljubil, da bo pokazal Svojo Jezo, ko Ga bodo oni znotraj Njegove Cerkve na Zemlji ponovno križali z oskrunjenjem Njegovega Telesa in Krvi med Sveto Mašno Daritvijo. Grom in blisk, ki jima bodo sledila silovita neurja, bodo ljudem spodnesli tla pod nogami. Več bo poplav, ko bodo človekovi grehi odplavljeni in bodo ljudje pričeli opažati Božje kazni, ki se bodo izlile na človeštvo.

Sužnji greha so – celo tisti, ki ljubijo mojega Sina in ki ostanejo zvesti Sveti Maši – in tako ne bodo prepoznali razlike, ko jim bo predstavljena gnusoba. Zapomnite si, Sveta Maša se obhaja v spomin smrti mojega Sina, v njej pa se razodeva Resnična Navzočnost mojega Sina. Kmalu ne bodo priznavali Resnice in nova maša bo postala poganski obred. Ta dan še mora priti, nastopil pa bo nenadoma in nepričakovano – tako hitro bo lažni prerok vlekel poteze. Zdaj je čas za pripravo. Vsi tisti sveti služabniki, ki hočejo ostati zvesti Najsvetejši Evharistiji in ki se bodo držali Svete Božje Besede, morajo svoje priprave pričeti zdaj.

Da bi ostali zvesti Cerkvi mojega Sina na Zemlji, morate biti pripravljeni hraniti Njegovo čredo s Hrano Življenja, to je, z Njegovo Sveto Evharistijo. To je zaobljuba, ki ste jo dali Jezusu Kristusu, ko ste dejali, da Mu boste služili ter po Sveti Maši zagotavljali Njegovo Telo in Kri vsem tistim, ki iščejo odrešenje. To zaobljubo morate izpolnjevati do poslednjega dne.

Ne bojte se časov pred vami, ko bodo Božji sovražniki poskušali uporabiti Njegovo Sveto Ime, da bi odobravali greh ter ga naredili sprejemljivega za vse; ko bodo vse prikrajšali za Njegovo Telo in Kri. To ne bo pomembno, če boste še naprej služili mojemu Sinu na vse načine, ki so v vaši moči.

Pojdite v miru, upajoč, da boste vsi, ki ljubite mojega Sina, blagoslovljeni z Darom Svetega Duha, tako da boste mogli razločevati Resnico.

Vaša Blagoslovljena Mati
Mati Odrešenja