862. Mati Odrešenja: Tako kot lahko Sveta Božja Beseda združuje duše, lahko prav tako povzroči tudi veliko razdeljenost

Sreda, 31. julij 2013

Moj otrok, kadar ljubiš mojega Sina, Jezusa Kristusa, bo to vse tiste, ki Ga v resnici ljubijo, tesno združilo. Kadar tisti, ki ljubijo mojega Sina, s težavo ljubijo ostale, morajo klicati k Meni, Materi Odrešenja, da odprem njihova srca.

Ljubezen mojega Sina je tako močna, da se z Močjo Svetega Duha lahko z enega konca sveta tako zelo hitro razširi vsepovsod. Ko se po tej Misiji, Sveta Beseda mojega Sina daje vsem Božjim otrokom, bo presunila srca ponižnih duš, ki prepoznajo Odrešenika, kadar On govori. Ljubezen, ki izvira iz Njegove Besede, dane vam, v tem času zgodovine človeštva, bo v trenutku združila milijone duš, kot če bi drug drugega poznali že vse svoje življenje. Tako močna je, da se lahko po moči jezikov hitro razširi od naroda do naroda, v vseh jezikih. Po tem lahko spoznate, da po teh Sporočilih te Besede prihajajo od mojega Sina.

Tako kot lahko Sveta Božja Beseda združuje duše, lahko prav tako povzroči veliko razdeljenost. Sovraštvo, ki se pojavi, ko Božja Beseda požira duše, je najhujše. Kadar ta Sporočila pritegnejo tolikšno sovraštvo in hudobna dejanja tistih, ki imajo sami sebe za resnične apostole mojega Sina, vedite, da je hudobec tisti, ki to povzroča. Moje uboge duše, moji ubogi zbegani otroci, nikoli ne smete obrniti hrbta, kadar ste negotovi glede Besed mojega Sina. Ohraniti morate odprtega duha in ostati zvesti temu, kar vas je On učil. Nikogar ne sodite v Njegovem Imenu. Ljubite drug drugega. Če ne verujete, da je Bog poslal Svojo poslednjo prerokinjo, potem to ni pomembno. Toda prosim, da se spominjate svoje obveznosti – tako, da izpolnjujete dolžnosti do mojega Sina, da se strogo držite Njegovih Naukov.

Nikoli ne smete sprejeti tega, da bi On blagoslovil kakršen koli novi nauk, ki Ga ni dal svetu, ko je bil na Zemlji. On nikoli ne bi opravičeval ničesar, kar na oltarjih sveta nadomešča Njegovo smrt na Križu.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja

Dodaj odgovor