869. Mati Odrešenja: Ta vojna za ohranitev Božje Besede bo pomenila to, da bodo morali tisti duhovniki, ki Mu bodo ostali zvesti, iskati pribežališče

Ponedeljek, 5. avgust 2013

Moji dragi otroci, to bo čas velikih preizkušenj v vaši veri. Katoliška Cerkev bo tista Cerkev, v kateri se bo pričel veliki razkol. Duhovniki Mojega Sina bodo v tej Cerkvi najhuje trpeli med velikim odpadom, ki jo bo ta morala zelo kmalu prestajati od znotraj.

Tisti izmed zvestih duhovnikov mojega Sina, ki vas bo razklala neodločnost, se morate zavedati, da morate nujno ostati v edinosti z Usmiljenim Kristusom. Nikoli vas ne sme zamikati, da bi zapustili Njegovo Cerkev, tako da bi sprejeli zmote tistih med vami, ki so zapadli usodni zablodi. Za vsako ceno morate spoštovati mojega Sina in voditi Njegovo ljudstvo po poti svetosti, ne glede na to, kako težko bo to za vas.

Tiste med vami, ki boste še naprej obhajali tradicionalno Sveto Mašo, bodo trpinčili, dokler ne boste pristali na to, da jo popolnoma opustite. Mnogi izmed vaših Cerkvenih redov vas bodo izdali sovražniku za vašim hrbtom. Tako kot so mojega Sina pred vami, bodo tudi vas privedli pred tiste, ki trdijo, da so vaši vrstniki, in vas obtožili krivoverstva, ker boste vztrajali pri izkazovanju spoštovanja Najsvetejši Daritvi Svete Maše.

Nove besede, ki bodo pomenile najpodlejšo oskrunitev Telesa mojega Sina, bodo vsiljevali tistim svetim služabnikom, ki si bodo drznili ugovarjati.

V Katoliški Cerkvi se bo dogajalo, da se bo brat bojeval proti bratu, sestra proti sestri, oče proti sinu in otroci proti staršem, dokler se ne bosta izoblikovali dve strani.

Ta vojna za ohranitev Božje Besede bo pomenila to, da bodo morali tisti duhovniki, ki Mu bodo ostali zvesti, iskati pribežališče. Da bi to dosegli, se morate začeti pripravljati in poiskati takšne kraje, kjer boste lahko darovali Sveto Mašo in Božjim otrokom delili Zakramente.

Jaz, Mati Odrešenja, bom varovala takšna pribežališča, z namestitvijo Pečata Živega Boga, ki ga je Moj Oče dal svetu, na njihove notranje zidove pa bodo ostala nevidna za Božje sovražnike.

Ne bojte se teh reči, kajti če se boste dobro pripravili, boste Božje otroke vodili k odrešenju. Če pa ne boste upoštevali tega svarila, boste postali umski, telesni ter duhovni ujetniki sovražnikov mojega Sina in odrešenje ne bo vaše.

Tisti, ki ubogajo lažnega preroka, bodo potrebovali veliko molitve, kajti nekateri med njimi so slepi za Resnico. Tistih pa, ki bodo poznali Resnico, a se bodo postavili na stran onih, ki bodo zanikali smrt mojega Sina na Križu, se morate bati. Oni bodo nedolžnim Kristusovim vernikom prizadejali strašno gorje.

Če boste ostali zvesti Resnici, boste vodili Preostalo Vojsko mojega Sina, tako da bo postala mogočna sila zoper hudobca in tiste, ki jih vodi v svojem boju proti resničnim služabnikom mojega Sina na Zemlji.

Ko pride čas, morate zavrniti vodstvo tistih, ki bodo onečastili Božjo Besedo in bodo s svojimi lažmi ter novimi odvratnimi nauki mnoge zavedli. Tisti, ki sprejmejo kakršno koli potvarjanje Svete Maše ali Svetih Zakramentov, bodo odgovarjali mojemu Sinu. Kajti postali boste nezavedni sluge hudobca in mnoge, mnoge duše bodo izgubljene, kajti potegnjene bodo v rituale na čast satanu. Ti obredi bodo častili lažnega preroka in antikrista, ki sta sovražnika Boga.

Molite, molite, molite, da bodo ljudje sprevideli Resnico in da bodo laži razkrite kot takšne, kakršne v resnici so – posmeh mučnemu Križanju mojega Sina.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja