966. Mati Odrešenja: Odrešenje je vaše samo preko sprave z Bogom

Nedelja, 10. november 2013, ob 15:20

Moj dragi otrok, moja vloga kot Matere Odrešenja je, da vas spomnim na vse, kar sem vam povedala skozi stoletja. Ljubite drug drugega, kakor vas ljubi moj Sin. Izkazujte sočutje vsakomur in še posebej tistim, ki vas preganjajo. Prisluhnite temu, kar sem povedala vidcem v La Salettu in Fatimi, ter jih zelo podrobno preučite. Zelo malo tistega, kar sem naročila, ste izvršili. Moja opozorila niso bila upoštevana, posledice ignoriranja tega, kar vam je bilo izročeno, pa bodo zdaj postale resničnost.

Kadar Nebesa človeštvu razodevajo sporočila, je tako, kot bi sporočali veliki kamniti utrdbi. Nekatera moja razodetja so se prebila skozi in so bila upoštevana. Številna so maloverni preprosto zavrgli in trdnjava je postala nedostopna za posredovanje iz Nebes, ki vam je dano, da bi povečalo vašo vero ter vas ohranilo varne v Božjem Naročju.

Moja vloga kot Soodrešenice pomeni, da je bila moja moč zoper hudiča okrepljena na način, ki mi ga Bog pred tem ni naklonil. Zato je zdaj čas, ko bodo sovražniki mojega Sina pazljivo ustavili vsako pobožnost do mene. Kadar se hiti s čaščenjem mene in kadar se izkrivlja zahtevo za zaščito držav pred komunizmom, tedaj moje želje ne bodo uresničene. Odslej naprej bom redkost v uradnem patronatu, ki se meni, Božji Materi, običajno zaupa v Cerkvah mojega Sina na Zemlji. Mojo moč proti zveri se bo preprečevalo z odstranitvijo moje podobe, mojega Svetega Rožnega Venca in ostalih pobožnosti k meni iz številnih Katoliških Cerkva.

Nato bodo Božji templji odstranili vse sledi mojega Sina, Jezusa Kristusa, v pripravah na zver, ki bo prišla in sedela na prestolu v najvišjem Božjem templju. Potem bodo priredili resnični pomen sprave z Jezusom Kristusom, ko bodo trdili, da Boga ni več treba prositi, naj vam odpusti vaše grehe, če živite dobro življenje. Ljudje bodo pričeli verjeti v svoje lastne poglede na to, kaj jih napravi za dobre v Božjih Očeh. Toda nikoli in nikdar ne smete pozabiti, da odrešenje, Dar prav vsakemu grešniku na svetu, nikoli ne more postati njihovo, če prej ne prosijo Boga, naj jim odpusti. To je jedro Zaveze, ki jo je za človeški rod pridobila smrt mojega Sina na Križu. Jezus Kristus je za svet pridobil odrešenje od greha ter Dar Večnega Življenja. Da bi prejeli ta Dar, morate prositi Boga, naj vam odpusti vaše grehe.

Odrešenje je vaše samo preko sprave z Bogom.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja