893. Mati Odrešenja: Na poslednji dan, ko bo napočila zora, se bo po vsem svetu slišalo glasno donenje trobente

Sreda, 28. Avgust, 2013

Moji otroci, naj vas objamem, medtem ko še naprej trpite žalitve zoper Mojega Sina, ki ste jim priča.

Ko prisluhnete tem Svetim Sporočilom in se jih naučite razumeti, si boste mnogi z velikim pogumom utirali pot naprej, da bi posvarili svet glede prihajajočih časov, tako da bo Bog lahko pripravil Svoje otroke na Novi Raj.

Kar morate razumeti, je, da boste osovraženi zaradi vašega Dela za mojega Sina. Mnogi vas ne bodo sprejemali in posledično boste trpeli bolečino ter ponižanje. Za vsak korak, ki ga napravite, boste soočeni z oviro, ker hodite po Stopinjah mojega Sina.

Za nikogar izmed vas to ne bo lahko, dokler se ne boste z mirno vdanostjo sprijaznili, da gre to pričakovati. Celo tisti, ki hodijo za mojim Sinom, a ne bodo sprejeli teh Sporočil, se bodo bojevali proti vam ter vas preganjali, v Njegovem Imenu. Ne vidijo, da s tako sovražnim obnašanjem žalijo mojega Sina.

Sprijazniti se morate, da bodo tedaj, ko moj Sin razodeva Sebe, Njegove Besede napadene in bodo povzročile velik razkol. Ko boste razumeli, zakaj se soočate s takšnimi napadi in zakaj ste kaznovani, ker govorite svetu v Njegovem imenu, bo to Delo za vas lažje.

Žal se bo to preganjanje nadaljevalo do Dne Njegovega Drugega Prihoda. Prosim, zavoljo Njega sprejmite te preizkušnje iz ljubezni do Njega, in Bogu boste dajali veliko slavo zaradi tega trpljenja. Noben del tega trpljenja ni izgubljen, kajti če je sprejeto z ljubeznijo do Jezusa, premaguje hudobca, saj slabi njegov načrt za uničenje človeštva.

Odpustite tistim ubogim dušam, ki se borijo proti tej Misiji. Ne menite se za krutost, ki jo morate prenašati v Imenu mojega Sina. Verjemite, da ste pri Bogu deležni zelo velike naklonjenosti, kadar vas sovražijo zaradi vaše ljubezni do mojega Sina.

Odpustite tistim svetim služabnikom, ki vam preprečujejo, da bi govorili o Knjigi Resnice. Ne razumejo pomembnosti Božjega Načrta za pripravo človeštva na Novi Začetek, kajti tudi oni sami niso pripravljeni. Mnogi med njimi delajo to, kar delajo, zaradi svoje ljubezni do mojega Sina. Nič hudega nočejo. Preprosto ne vidijo, ker ne morejo videti.

Molite, molite, molite, da bo meni, vaši Materi, dana Moč, da vam bom pomagala vzdržati to potovanje, ne da bi obupali, dokler ne bo blizu poslednji dan. Tisti Dan, ko bo napočila zora, se bo po vsem svetu slišalo glasno donenje trobente. Zvenelo bo natanko tako, kot bi pričakovali, sledilo pa mu bo petje angelskega zbora. To se bo slišalo v prav vsaki državi, mestu, kraju, vasi – vsepovsod. Nato boš ti, moj otrok, kot sedmi angel razglasila, da je prišel moj Sin. Nebo se bo pozlatilo in kmalu zatem bo vsak moški, ženska in otrok – vsak grešnik – videl Čudež. Moj Sin Se bo razodel na oblakih, prav tako, kot je odšel. Nato se bo iz Nebes spustil Novi Jeruzalem – Novi Začetek, za vse tiste, ki so sprejeli Božje Usmiljenje.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja