930. Ko se pričenja Križanje Moje Cerkve na Zemlji, morate biti pozorni na vsa znamenja, ki so bila napovedana

Četrtek, 3. oktober 2013, ob 22:35

Moja draga ljubljena hčerka, ko se pričenja Križanje Moje Cerkve na Zemlji, morate biti pozorni na vsa znamenja, ki so bila napovedana.

Božji sovražniki bodo posnemali vsak vidik Mojega Lastnega Križanja, začenši z oskrunjenjem Mojega Telesa. Ko so Me vlekli pred Moje rablje, so Me slekli do golega, da bi se Mi posmehovali in Me osramotili. Potem so Me oblekli v rdeče – barvo, ki se povezuje z zverjo. Nato so se prepirali o tem, kdo bo zabil prvi žebelj v Moje Telo. Zatem so kot divjaki zgrabili Moje Okončine ter Moje Roke raztegnili tako močno, da so jih izpahnili iz Mojih Sklepov, da bi Mi povzročili še več bolečine. Da bi Jaz še bolj trpel, so žeblje skozi dlani Mojih Rok zabili pod kotom, tako da so izstopili skozi Moja Zapestja. Moji Roki je vleklo pod dvema mučnima kotoma in Jaz Sem visel pod bolečim, neobičajnim kotom, ki je bil zasnovan, da bi Mi zadal kar največjo bolečino ter ponižanje.

Žrebali so, tako da bi poslednjih osem mož lahko nadzorovalo krvoločno mučenje, ki so ga prizadejali Mojemu Telesu. Prepevali so opolzkosti, Me klofutali in bili s pestmi, Me brcali v trebuh ter rjoveli kot divjaki. Onečastili so Me na vse načine, da bi vsem, ki so bili priča Moji smrti na Križu, pokazali, da Me kaznujejo za Moje tako-imenovane hudobne laži. Umorjen sem bil, da bi Me utišali ter preprečili, da bi Božja Beseda dosegla duše.

Kmalu se bo zgodilo enako. Mojim sovražnikom ne bo zadostovalo, da bodo spremenili Prezentacijo Moje Evharistije – še enkrat bodo oskrunili Moje Telo. Onečaščali Me bodo na podobne načine. Uporabljena bo rdeča barva; pred Mojim Križem bodo počenjali kretnje in Me žalili s svojimi novimi rituali. Samo tisti, ki prepoznajo znamenja, bodo razločili, kako bodo ta bogoskrunstva z navdušenjem, med velikim pompom in bliščem, predstavljena svetu.

Nove pridige bodo nesmisel in velik del nove liturgije ne bo imel smisla. Tisti, ki poznate Moje Nauke, bodite pozorni na nejasne, nelogične in zapletene izjave, ki bodo spremljale uvedbo novih, popravljenih naukov ter starodavnih veroizpovedi. Ne bodo vas samo zbegali in povzročili velikega nelagodja v vaši duši, ampak bodo polni protislovij in laži, ki nikoli ne bi mogle prihajati od Mene, Jezusa Kristusa.

Resnica vam je bila dana od časa, ko sem hodil po Zemlji. Zdaj vam bodo posredovane laži, zasnovane, da vas odvrnejo od Boga. Poskrbite, da boste pozorni, kajti pogoltnilo vas bo in potegnilo v lažni nauk. Nauk teme, skrbno načrtovan vrsto let, se bo kmalu spustil nad vas. Nikdar ne smete sprejeti obljub, ki nasprotujejo Moji Besedi. Ko boste videli, da se dogajajo te stvari, boste vedeli, da vam jih je prinesel hudobni duh zato da uniči vašo možnost večnega odrešenja.

Vaš Jezus