932. Kmalu vam bo rečeno, da uporabite svojo vero za oblikovanje politične kampanje po vsem svetu, da bi rešili revne

Nedelja, 6. oktober 2013, ob 23:20

Moja draga ljubljena hčerka, glas lažnega preroka odmeva o vsem, kar je sveto v Moji Cerkvi. Toda le malo bo povedanega o pomembnosti ohranjanja Božjih Naukov, Zakramentov ter Oznanjevanja Resnice. Namesto tega boste videli odvračanje pozornosti, kot je skrb za revne in lačne v svetu, in to bo predstavljeno kot prva naloga za vas kot Božje služabnike.

Kot služabniki in privrženci Boga v Cerkvi ste najprej zavezani zvestobi do Resnice tega, kar sem vam Jaz povedal. Ljubiti uboge ter lačne in jim pomagati je nekaj dobrega, toda Moja Cerkev na Zemlji ima veliko večjo vlogo, ki je bila zaprisežena Meni. To vključuje poučevanje Resnice v vsem, kar sem vas Jaz učil, in to boste delali, če Me zares ljubite.

Cerkev ima Misijo, da uči Resnico Mojih Naukov. Vzeti en vidik Moje Besede, da bi pomagali revnim, je vredno občudovanja, toda zavajajoče, kajti Moji Nauki jasno govorijo, da morate pomagati revnim v duši. Pomagajte jim ozdraviti njihove duše, preden jim pomagate, da bodo prosti tegob življenja. Če vam dam revnega človeka ter vas prosim, da mu pomagate, kako bi to naredili? Bi mu dali oblačila? Denar, da bi nahranil svojo družino? Ali pa bi Me prosili, naj najprej rešim njegovo dušo?

Kmalu vam bodo rekli, da vso svojo pozornost osredotočite na revne tega sveta. Naprošeni boste za denar – in ta bo vzet iz različnih virov, da bi pomagali revnim, brezposelnim ter brezdomcem tega sveta. Dejali vam bodo, da sem Jaz, Jezus Kristus, vedno ljubil uboge. Problem je v tem: Jaz najprej poiščem revne v duhu – da jih osvobodim iz njihovih zapravljenih življenj. Revni v duši – tisti, ki imajo malo duhovnega občutka za Boga – so tisti, po katerih Jaz hrepenim. Blagor tistim, ki so ubogi v tem življenju in imajo od njega le malo pokazati, ampak ljubijo Mene, zakaj ti ljudje sploh niso revni. Bogat človek, ki nima nobene ljubezni do Mene, bolj potrebuje Mojo Ljubezen, Moje Usmiljenje, Moje Sočutje, kot pa tisti, ki so prisiljeni iskati hrano, obleko in zavetje. Pozornost morate nameniti temu, kako Me ljubite in kako Me prosite, da vas rešim. Zakramenti bodo rešilna sila tistih, ki so revni in bogati, a ki nimajo ljubezni do Mene.

S strani voditeljev v Mojih Cerkvah vsepovsod vam bo kmalu rečeno, da uporabite svojo vero za oblikovanje politične kampanje po vsem svetu, da bi rešili revne. Nič ne bodo povedali, da bi vas spodbudili k pripravi na Moj Drugi Prihod, kajti ne bodo si vas upali pripraviti na ta Veliki Dan. Vaše misli bi raje odvrnili od Mene, tako da bi vas prosili, da več časa namenite češčenju del lažnega preroka.

Zelo kmalu bodo izdelani sveti kipi, relikvije, plakati, skodelice in velike naročene slike lažnega preroka, da bi bili nameščeni v Cerkvah vsepovsod. Njegova podoba, skupaj z antikristom, bo sčasoma krasila številne javne kraje, cerkve, politična središča, kakor tudi v državah, kjer bo videti, kako njihovi parlamenti sprejemajo Katoliško Cerkev v »novi luči«. To bo ustvarilo novo obliko lažne evangelizacije, ker pa bo ugajalo sodobni sekularni družbi, bo privlačilo oboževalce po vsem svetu.

Niti ena beseda ne bo odobravala pomembnosti Svetih Zakramentov, kakršni so bili dani svetu, ali pomembnih Milosti, ki jih prinašajo. Namesto tega se bo vsakega od njih podcenjevalo – dodajalo se jim bo dodatne pomene, da bi ugajali tistim, ki jih zanikajo takšne, kakršni so. To bo v upanju, da bo gnusoba oskrunitve Mojih Zakramentov ponujena kolikor je mogoče velikemu številu ljudi, da bi jih speljala proč od Boga, tako da Božji sovražniki lahko izpolnijo svoj pakt s hudičem.

Hudič bo zapeljal mnoge, ki pripadajo Moji Cerkvi v tem obdobju zgodovine. To bo naredil na najočarljivejši ter najprepričljivejši način in opravičeval bo laži, ko bodo njegovi sluge pravili, da bi Jaz odobraval te nove spremembe. Jaz, Jezus Kristus, bom napačno interpretiran, da bi osvojili duše. Moji Nauki bodo sprevrženi, da bi uničili Mojo Cerkev ter ukradli tiste duše, ki so Mi najbolj blizu. Milijoni bodo brezbrižno sprejeli laži. Moliti morate zanje, v upanju, da bodo sčasoma uvideli, da je nekaj narobe.

Kadar v Svoji Cerkvi na Zemlji imenujem voditelje in je izbrana duša določena, da širi Mojo Sveto Besedo, je Resnica vedno preprosta, jasna, jedrnata in osredotočena na bistvo. Kadar vam pod vplivom hudega duha lažejo, boste postali zbegani. Izrazi ne bodo imeli smisla. Tako imenovane izboljšave, ki jih bodo predložili sovražniki znotraj Moje Cerkve, pomenijo, da Resnica ni »dovolj dobra«.

Moja Beseda, Moji Zakramenti, Moji Nauki ne potrebujejo izboljšav, zakaj izšli so od Mene. Jaz Sem Bog. Jaz sem Popoln. Moja Beseda ostane vekomaj. Vsak človek, ki posega v Mojo Najsvetejšo Besedo, je sovražnik Boga. Moj Srd je v tem trenutku silen, in če kateri koli človek, ki nespoštljivo ravna z Mojim Telesom, s Presveto Evharistijo, trdi, da vodi Moje ljudstvo, vedite, da to ni res. Jaz od voditelja v Svoji Cerkvi nikdar ne bi zahteval, da spreminja Božjo Besedo z uvajanjem novih pomenov ali novih interpretacij. Nikoli ne bi moglo biti tako.

Vaš Jezus