DA, NA SKRIVNEM POTEKAJO DELA NA “EKUMENSKI MAŠI”

Vatikanist Marco Tosatti je potrdil obstoj tajnega odbora, ki neposredno poroča Papežu Frančišku in ki dela na “Ekumenski Maši”, liturgiji namenjeni združitvi Katoličanov in Protestantov okoli enega oltarja.

Več si preberite tukaj:

DA, NA SKRIVNEM POTEKAJO DELA NA “EKUMENSKI MAŠI”(klikni)

Gospod Jezus Kristus je preko Knjige Resnice napovedal, da bo kmalu nastopila gnusoba opustošenja oz. odpravitev nenehne Mašne Daritve. Kmalu Jezusove Navzočnosti v Sveti Evharistiji pri Sveti Maši ne bo več, kajti Bergoglio sedaj dela na temu, da bi znotraj Katoliške Cerkve uvedel protestantski nauk in tako uničil Jezusovo Navzočnost v Sveti Evharistiji. Vse to služi le enemu namenu, in ta je, da z odpravitvijo Jezusove Navzočnosti v Sveti Evharistiji Bergoglio pripravi pot Antikristu – največjemu, karizmatičnemu političnemu voditelju vseh časov, ki bo sčasoma prepričal večino človeštva, da je on sam Jezus Kristus, ki je prišel v telesu in ki bo uvedel žig zveri, čip, brez katerega ne bomo mogli ne kupovati ne prodajati.
Jezus nas opominja, da se v Njegovem Drugem Prihodu ne bo vrnil kot človek, temveč kot Pravični Sodnik v vsej svoji slavi na oblakih neba skupaj z vsemi angeli in svetniki.
Jezus opominja vse svoje posvečene služabnike, kardinale, škofe, duhovnike, redovnike in redovnice naj ne podlegajo lažem, ki jih širi Antipapež Bergoglio in naj, ne glede na vse, ostanejo zvesti Božji Besedi Svetega Pisma in resničnemu Katoliškemu Nauku, ki se ne spreminja. Jezus prosi vse svoje posvečene služabnike naj si vzamejo čas za branje in premišljevanje Njegove Svete Besede preko Knjige Resnice, ki je bila napovedana v Svetem Pismu in naj molijo Križarske Molitve, ki jih je dal On, da bi tako, v soočanju z nasprotovanji, prejeli potrebno moč in pogum za zagovarjanje Resnice, ki se nikoli ne spreminja in da bi lahko še naprej podeljevali Zakramente vsem Božjim otrokom.

Ko boste torej na svetem kraju videli stati gnusobo opustošenja, o kateri govori prerok Daniel – kdor bere, naj razume… (Mt 24, 15)

Njegove sile bodo nastopile in oskrunile svetišče utrjenega mesta. Odpravile bodo nenehno Daritev in postavile gnusobo opustošenja. (Dan 11, 31)

Od časa pa, ko bo odpravljena nenehna Daritev in postavljena gnusoba opustošenja, ostane tisoč dvesto devetdeset dni. (Dan 12, 11)

Če vam tedaj kdo poreče: ›Glejte, tukaj je Kristus‹ ali ›Tam je‹, ne verjemite. Vstali bodo namreč lažni kristusi in lažni preroki in bodo delali velika znamenja in čudeže, tako da bi zavedli celo izvoljene, če bo mogoče. Glejte, vnaprej sem vam povedal. Če vam torej porečejo: ›V puščavi je,‹ ne hodíte tja; ali ›V hiši je,‹ ne verjemite. Kakor namreč pride blisk od vzhoda in posveti do zahoda, tako bo tudi s prihodom Sina človekovega. (Mt 24, 23-27)

Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.( Raz 13, 16-18)

SPREMENJENA OBLIKA SVETE MAŠE BO KMALU UVEDENA V MOJI CERKVI

Sobota, 29. junij 2013 ob 21:13

Moja draga ljubljena hčerka, ignorirati moraš sovraštvo, ki se izliva iz ust tistih, ki trdijo, da so sveti ljudje in zvesti privrženci Moje drage ljubljene Matere. Vedi, da bodo do tebe imeli hujše sovraštvo kot so ga imeli do kakršnega koli preroka, ki je prišel pred teboj. To ti govorim ne da bi te prestrašil, ampak samo za to, da bi sprejela to dejstvo in ignorirala to hudobijo. Navzočnost Boga v svetu vedno povzroča zlobno reakcijo s strani zveri, ki bo delovala preko drugih, da bi zanikala Božjo Besedo.

Moja hčerka, spremenjena oblika Svete Maše bo kmalu uvedena v Moji Cerkvi. Zaradi te oblike Svete Maše bodo mnogi zmedeni in ne bodo prepoznali laži, ki bodo uvedene v novih molitvah. Moja Navzočnost bo ukinjena na najbolj zvit način. Tisti, ki bodo sprejeli novo obliko Svete Maše, kjer ne bo več Moje Resnične Navzočnosti, ne bodo mogli darovati Sveto Daritev Bogu na pravi način. Moja hčerka, zaradi tega razodetja boš postala osovražena, toda vedi, da je bilo to napovedano. Mojim vernim bo povedano, da Sveto Obhajilo predstavlja združitev vseh ljudi po vsem svetu v eno, da bi tako izkazali ljubezen drug do drugega. Počasi, vendar zagotovo, Sveta Maša ne bo več predstavljala Mojo Sveto Daritev. Namesto tega bodo ustvarili slovesnost (obred), ki bo častila človeka, vi pa boste zavedeni in boste mislili, da sem Jaz navzoč na Mojih Svetih Oltarjih in v vseh tabernakljih po svetu.

Dan, ko bo vsakodnevna Daritev ukinjena, ni več daleč proč. Vedite, da sedaj prihajam, da vas pripravim na to, zato, da ne boste stradali. Ko boste prikrajšani za Mojo Navzočnost, v vas ne bo Mojega Duha, zaradi tega pa vam bo težko ostati združeni z Menoj.

Besede, ki bodo uporabljene, da vas zavedejo bodo vsebovale izraze kot so: »za dobro vseh – za združitev vseh Božjih otrok.« Sveta Maša bo dobila nov pomen. Moja Smrt na Križu bo pozabljena in vsi razlogi za Mojo Smrt na Križu bodo ponovno definirani. Spomnite se tisti dan Mojih Besed, ki vam jih zdaj dajem. Če boste sprejeli ta nadomestek, bo Moja Navzočnost izginila. Jaz bom z vami, toda to kar boste prejeli ne bo Moje Telo.

Tistim, ki ne verjamete v ta zlobni načrt, ki je že bil ustvarjen, z namenom, da bi izbrisali vse Moje sledove, želim povedati sledeče. Ko Moje Navzočnosti ne bo več, ali Me boste poiskali? Ko bo Moja Sveta Evharistija oskrunjena, ali boste opravičevali tiste, ki bodo odgovorni za to oskrunitev? Ali pa boste sledili Meni in prisluhnili Resnici, ko boste obkroženi z lažmi?

Izbira bo vaša.

Vaš Jezus