BOG OČE PROSI SVOJE OTROKE, DA SE ZDRUŽIJO V MOLITVI

Torek, 15. november 2011 ob 11:00
Moja hčerka, danes prihajam, da skupaj zberem Svoje ljubljene otroke in vse tiste, ki verujejo Vame, z namenom da bi molili za rešitev vseh duš na Zemlji.
Moja želja je, da dokažete svojo brezmejno ljubezen do Blagoslovljene Trojice tako, da izkazujete ponižno ljubezen drug drugemu, da bom lahko odpustil grehe vsemu človeštvu.
Jaz sem Bog Pravičnosti, vendar sem najprej in predvsem Bog Ljubezni in Usmiljenja. Moja Očetovska Ljubezen do vas se odraža v Mojem Usmiljenju in Dobroti. Zaradi tega želim rešiti vse duše v teh poslednjih časih, kot jih imenujete na Zemlji. Ne bojte se, otroci.
Ne želim vas prestrašiti, temveč vas sprejeti v Svojo neskončno Ljubezen, ki jo imam do vsakega Svojega otroka.
Kličem vse Svoje otroke, še posebno tiste duše, ki so polne ljubezni do Mene, Stvarnika, da se pridružite svojim bratom in sestram in se borite proti zlu v svetu.
Otroci, satan in vsi demoni iz pekla se v teh poslednjih časih potikajo po Zemlji in borijo proti Meni. Nahajajo se povsod po svetu in preganjajo duše ter jih vodijo do roba blaznosti.
Skoraj vsak izmed vas čuti v teh časih njihov zlobni vpliv. Tema prekriva vaš svet zato, ker je bil Moj Obstoj in Obstoj Mojega ljubljenega Sina zanikan, zavrnjen in potisnjen vstran. Moji ljubljeni otroci, nehote ste postali satanova tarča, ker ne priznavate Resnice vašega Obstoja na tej Zemlji.
Opazili boste številne spremembe v svojem življenju, odkar je to zlo v svetu: umori, sovraštva, odpor do oznanjevanja Moje Slave in sprejemanja Mojega Obstoja, vojne, preganjanja, pohlep, nadzor in moralni razkroj.
Vso to hudobijo v svetu povzroča satan, razširili pa so jo tisti grešniki, ki so tako zelo odprti za njegove lažne in prazne obljube.
Satan najprej skuša tiste grešnike, ki hrepenijo po oblasti in tiste s šibko vero. Ko jih zavede jih nato še obsede. Tako potem ti grešniki širijo okužbo in povzročajo strašno trpljenje svojim bratom in sestram.
Moji ljubljeni zvesti verniki, kličem vas, da vstanete in branite Mojo Sveto Besedo, da bo človeštvo lahko rešeno. To boste storili na dva načina. Najprej tako, da neprestano molite in nato s širjenjem Moje Najsvetejše Besede. Molitev ne bo samo pomagala rešiti človeštvo pred peklom in pred tem, da bi Me popolnoma zapustili, temveč bo tudi omilila Mojo Roko Kazni. Ta Roka Kazni bo – o tem bodite prepričani – padla na tiste hudobne grešnike, na katere vpliva duh teme tako, da povzročajo trpljenje nedolžnim ljudem, nad katerimi imajo nadzor.
Jaz, Bog Oče, kličem iz Nebes Svoje otroke, da prisluhnete Moji prošnji. Pozivam vas, da se nemudoma vstanete.
Združite se v molitvi in molite:
»Bog Najvišji, v Imenu Tvojega ljubljenega Sina Jezusa Kristusa, ki si Ga žrtvoval, da bi rešil nas, Tvoje uboge otroke, pred peklenskim ognjem, prisluhni naši molitvi. Dovoli, da Ti darujemo svoje ponižne žrtve. Sprejmi naše preizkušnje in stiske kot dar za odrešenje vseh duš v času Opozorila. Rotimo Te, odpusti tistim grešnikom, ki jim je težko, da bi se spreobrnili in sprejeli Tvoje Usmiljenje in Dobroto. Naj opravijo potrebne žrtve v skladu s Tvojo Voljo, da bodo odrešeni v Tvojih Svetih Očeh. Amen.«
Ko boste molili k Meni, vašemu nebeškemu Očetu, Bogu Najvišjemu, Stvarniku vesolja in človeštva, bom uslišal vašo molitev in podaril imuniteto vsem tistim dušam, za katere boste molili.
Hvala vam, Moji ljubljeni otroci, ker ste prepoznali Moj Božji klic iz Nebes. Hvala vam za vašo ponižnost, da ste prepoznali Moj Glas preko teh Sporočil.
Ne pozabite. Jaz sem ocean Usmiljenja. Vse vas ljubim z Očetovsko nežnostjo. Vse, kar si želim je, da rešim vsakega izmed vas pred hudobcem, tako da se lahko združimo kot ena sveta družina.
Bog, Večni Oče