942. Antikrist bo vzpostavil subvencije, da bi podjetja, organizacije, kakor tudi dobrodelne ustanove, zavedel v delo za svoj novi trgovinski center enega sveta

Sobota, 19. oktober 2013, ob 20:00

Moja draga ljubljena hčerka, vse Svoje učence, ki so Me slišali in ki Me prepoznajo v Teh Sporočilih, pozivam, da Mi zdaj prisluhnejo.

To Delo, ki vam je bilo zaupano, je Sveto. Kakršno koli že muko, preganjanje, trpljenje in posmeh boste morda prenašali zaradi te Misije, zapomnite si, da je to Delo Moje. Moja poslednja Misija, izročena svetu po Božji prerokinji, je velik Dar človeštvu. Premagajte zasmehovanje, ki ga boste doživeli, in vedite, da ga ustvarja hudobec, ki si prizadeva zaustaviti Resnico. Resnica, Moja Sveta Beseda, bo teptana, in vsak demon, izpuščen iz globin pekla, bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bi utišal Moj Glas.

Delujoča po tistih dušah, ki sebe puščajo odprte za okuženje, bodo satanova hudobna dela kmalu zakrinkana in predstavljena svetu kot Sveto Pismo. Nov nauk, tako bodo pravili, je bil božansko navdihnjen od Mene, Jezusa Kristusa. Pritegnila bo pozornost vsega sveta, ko se bo razkrivala plast za plastjo in bo deležna hvale, še posebej od sekularnega sveta. Tisti, za katere nikdar ne bi pričakovali, da bi izkazovali čast Bogu, bodo prvi v vrsti, ki bodo sprejeli zaporedje herezij – laži zoper Mene – ko se bodo te razodevale.

Katoliška Cerkev bo pri svetovnih medijih in političnih elitah deležna tolikšnega javnega priznanja kot še nikoli dotlej. Kot še nikoli dotlej bodo ateisti ter vse religije, vključno s tistimi, ki ne častijo Mene, razširili svoje roke in padali na kolena v počastitev onih, ki trdijo, da so od Boga.

Ko bo izginila Moja Podoba in je ne bo več videti ter ko ne bo več najti Mojih Križev, Svetih Pisem, misaletov za Sveto Mašo, rožnih vencev, medalj, škapulirjev in Benediktinskih Križev, tedaj boste vedeli, da se je pričela vladavina zveri.

Svet bo antikristu pel hvalnico. Čim bo vzpostavil mir – lažni mir – vzpostavljen zaradi vojn, ki jih je on sam pomagal začeti – bo dajal osupljive izjave. On, antikrist, bo razglasil, da je prejel sporočila od Boga Očeta, in ta se bodo zdela pristna. Ko bo nato uporabljal moč okultnega, bo videti kot da je mnoge ozdravil, in zdelo se bo, da ima velike duhovne darove. Mnoge bodo osupnili »tako imenovani« čudeži, za katere se bo zdelo, da jih dela, svet pa ga bo oboževal ter se mu pred njegovimi nogami poklonil z obrazom do tal. Zatem bo on, antikrist, sebe razglasil za Jezusa Kristusa, Sina človekovega, in dejal, da je prišel čas, da on ponovno prevzame svet ter reši celotno človeštvo. Vsak, ki si bo drznil oporekati nesnagi in opolzkostim, ki bodo bruhale iz ust zveri, bo hudo kaznovan.

V tem času bo zaradi satanove infestacije v svetu greh tako vsesplošno razširjen, da bo človeško dostojanstvo doseglo svoje najnižje ravni, pri čemer bo na vsakem javnem kraju videti nečistost, poželenje, pohlep ter vsakovrstne druge, v Očeh Boga nagnusne grehe. Ker bo greh razglašen za naravno človeško slabost in ker vam bodo pravili, da vas Bog ne bo sodil po slabotni človeški lastnosti, se bodo mnogi oklenili greha ter ne bodo imeli nobenega sramu v svojih dušah.

Svetovni zvezdniki, estradniki, mediji, filmske zvezde se bodo prerivali, da bi jih videli z antikristom, njegova podoba pa bo opaznejša od kogar koli, ki je prišel pred njim. Tekoče bo govoril številne jezike; privlačnega videza bo; imel bo velik smisel za humor ter izredne veščine sporazumevanja. Zelo bo pazljiv glede tega, kar bo govoril o Bogu, in nikoli ne bo omenjal Božje Matere, kajti nanjo se bo gledalo, kot da ne igra več nobene vloge.

Antikristovi intervjuji na televiziji bodo pogosti, ljudje pa se bodo oklenili vsake besede, ki bo prišla iz njegovih ust. Vplival bo na politike v vsakem narodu, s tistimi, v družbi katerih se ga bo videvalo, pa se bo ravnalo kraljevsko. Toda ne bo se končalo pri tem. Njegove citate bodo pridigali s prižnic vseh cerkva. V vseh cerkvah mu bodo podelili veliko čast in visok položaj, dokler naposled ne bo sedel na novem prestolu v novem templju Babilona. Njegov vpliv bo segal do vseh bank, pravil trgovanja in svetovnega gospodarstva. Antikrist bo vzpostavil subvencije, da bi podjetja, organizacije, kakor tudi dobrodelne ustanove, zavedel v delo za svoj novi trgovinski center enega sveta. Tisti, ki bodo hoteli biti del antikristovega imperija, bodo ustvarili veliko bogastvo. Vsakdo, ki mu bo prisegel zvestobo, bodisi preko verskih obredov, poslovnih ali trgovinskih sporazumov, bo moral sprejeti žig. Tisti, ki sprejmejo žig, ta bo v obliki bančne kartice ter posebnega čipa, ki bo vstavljen v vašo roko, bodo zaradi njega izgubili svoje duše. Vsi tisti, ki nosijo Pečat Živega Boga, bodo ubežali krempljem antikrista in postali nedovzetni za strahoto. Ne prezrite tega svarila. Ne bojte se ga, kajti če sledite Mojim navodilom, boste zaščiteni.

Ko sem ti posredoval to Sporočilo, sem pretočil veliko Solza, in zato je v tem času Moja Bolečina v tebi, Moja hčerka, tako velika. Tolaži Me s klicanjem k Mojemu Usmiljenju ter Mojemu Varstvu.

Vaš Jezus