993. Po Zakramentu Krsta je moč zveri oslabljena

Ponedeljek, 16. december 2013, ob 19:25

Moja draga ljubljena hčerka, kadar si blizu Mojemu Srcu in kadar se Mi duše v celoti predajo, se zgodi število stvari.

Najprej bo izginil kakršen koli strah pred vmešavanjem ljudi v vaše življenje. Na njegovem mestu bosta mir ter zadovoljstvo, ki prihajata od Mene, kadar Jaz resnično bivam v vašem srcu in duši. Nobena mera preganjanja, krutosti ali kritiziranja ne more prodreti v vašo dušo, ker boste to bolečino izročili Meni. Zaradi tega morate vedno ostati mirni in tihi, kadar se soočate s takšnimi napadi.

Naslednja Milost, ki vam bo dana, bo moč, da se boste uprli skušnjavi, da bi grešili. Ta skušnjava, ki jo hudič vsak dan postavlja pred vse duše, je zelo močna in zelo redki ljudje imajo dovolj močno voljo, da se izognejo padcu v greh. Toda kadar svojo voljo prepustite Moji, je Moja Volja tista, ki bo prebivala v vaši duši in ki bo nato premagala skušnjave, postavljene pred vas.

Nikoli, prav nikoli, ne podcenjujte tega, kako zelo velik oprijem ima satan nad človeškim rodom. Ta moč je kot silen vihar, in kakor vas lahko močan, silovit sunek vetra zbije na tla, je zapeljevanje, ki ga postavi pred vas hudobec, kakor sila, ki vas bo v nekaj trenutkih dvignila ter vas potisnila v greh, ki se mu poskušate izogniti.

Človek se rodi z grehom. Po Zakramentu Krsta je moč zveri oslabljena. Potem, ko greste skozi številne preizkušnje in skušnjave življenja, bo vsaka oseba zapeljana v greh vseh vrst. Samo tisti, ki trdo garajo, da bi se izognili grehu, bodo premagali srdito bitko, ki jo bo stopnjeval hudobec, da bi požrl njihove duše. Reden pogovor z Menoj je pomemben. Vse, kar morate narediti, je, da se pogovarjate z Menoj s svojimi besedami. Redno Me prosite, naj vam odpustim grehe, ki se jih kesate. Redno prejemajte Zakramente. Nato pa, končno, zaupajte Vame, kajti kadar tako ravnate, imam Moč, da vas potegnem nazaj iz roba greha. Kadar svojo voljo predate Meni, bo Moja Volja postala gonilna sila, ki vas bo varovala pred satanom.

S tem, ko se v celoti prepustite Meni, boste izpopolnili svojo dušo.

Vaš Jezus