981. Satanova strategija je, da vernike najprej preslepi in zavede, preden jih uniči

Sobota, 30. november 2013, ob 15:50

Moja draga ljubljena hčerka, kako zelo ljubim svet. Kako zelo hrepenim po vsaki duši, ki Mi je izgubljena v tem času. Jaz bom, obljubljam, poiskal prav vsako osebo ter jo poskusil pritegniti v Moje Božje Usmiljenje. Svojo Navzočnost, Svojo Ljubezen in Svoje Sočutje želim razkriti vsakemu izmed njih. Moje Solze, ki jih razodevam tebi, Moja mala, tečejo v tem času za tiste, ki bodo zavrnili Moje Božje Posredovanje in ki se bodo zaradi tega strmoglavo potopili v praznino zlobne prevare.

Moj Smrtni Boj bom zdaj ponovno podoživel, saj bo Moje Telo moralo trpeti novo bičanje, ko bodo pogani – ti bodo prišli z lažno fasado miru, ljubezni in ponižnosti – poteptali Mojo Cerkev, preden jo bodo križali. Modri v duhu bodo spoznali Resnico. Vojna bo bridka, velika nagrada, ki jo išče satanova vojska, pa bodo duše vseh Božjih otrok.

Prvi satanov cilj bodo duše vernikov in v njih bo osredotočil vso svojo energijo. Satanova strategija je, da vernike najprej preslepi in zavede, preden jih uniči. Neverniki satana le malo zanimajo, saj je že pridobil njihove duše in zanj predstavljajo le majhen izziv. Moj Oče ne bo stal ob strani in gledal te grozote, ki je bila napovedana. Medtem ko se odvija poslednja bitka – največja duhovna vojna vseh časov – bo videti vsak čudež, vsak klic iz Nebes in vsako Posredovanje.

Tisti, ki so se rodili z inteligenco, ne bodo nič modrejši za Resnico, ker bodo realnost svojega obstoja analizirali s človeško logiko. Tisti, ki so se rodili s čisto ljubeznijo do Boga v svojih srcih, bodo sprejeli Resnico, četudi jih bega, kajti njihova srca pripadajo Bogu. Ti bodo blagoslovljeni z Darom razločevanja. Tisti, ki se upirajo Božji Besedi ter Posredovanju Mojega Očeta, da bi rešil duše, in ki Mu skušajo preprečiti reševanje duš, bodo strogo sojeni.

Medtem ko se bitka za duše nadaljuje, se morate vedno obračati Name in Me prositi, naj vas ohranjam, varujem in tolažim. Kadar ste z Menoj, boste to strahotno opustošenje vzdržali s spokojnostjo, ki vas bo presenečala. Toda če ne morete zaupati Vame in se Mi popolnoma predati, se vam bo zdelo skoraj nemogoče soočiti se s temi preizkušnjami, ki vas čakajo v Moji Cerkvi, tako mučne bodo.

Nikdar ne smete pozabiti, da je Bog Vsemogočen ter da satan ne more zmagati v tej vojni za duše. Žal pa mnogi ne bodo dovolj močni v veri, ali imeli sposobnosti prepoznati prevaro, s katero se bodo morali soočiti v Mojem Imenu, in se zato nikoli ne bodo mogli odkupiti pred Menoj.

To so duše, ki Mi povzročajo tako bridko žalost v tem času.

Vaš Jezus