1303.GROM IN STRELE BODO UDARILE GOSPODOV TEMPELJ

Sobota, 3. Januar 2015, ob 20:20

Moja draga ljubljena hči, ko je Bog, po Svojih prerokih, dal svetu Resnico, je bilo to Dejanje Usmiljenja z Njegove strani. Tako mnogi so pozabili na Boga, častili lažne bogove – ki prihajajo iz satanove hierarhije – da so začeli verjeti v svojo lastno nepremagljivost. Če ne bi bilo Božjega posredovanja, bi veliko ljudi utrpelo strašno kazen.

Kar je Bog od začetka govoril prerokom, se je zgodilo. Opozorila, ki jih On je dal človeštvu so povzročila, da so se tisti, ki so jim prisluhnili, rešili, medtem ko so tisti, ki so Opozorila prezrli, bili izgnani. Vse kar je bilo napovedano, se bo zgodilo.Tisti, ki nasprotujejo Bogu v Njegovih poskusih, da bi prinesel mir in odrešenje Njegovim otrokom, bodo morali odgovarjati za svojo nepokorščino. Zaradi tega, ker je bila Resnica izkrivljena in Božja Beseda prezrta, bodo ljudje še naprej obračali hrbet Sveti Božji Besedi. Zaradi tega, ker padajo v temo bo prišla nadnje kazen od Boga Najvišjega.

To boli Mojega Večnega Očeta, ko vidi v kakšno temo je človek padel v zasledovanju vsega, kar mu prinaša užitek. Toda, ko bo prišel dan, ko se bo Sveta Mašna Daritev končala, in prišla ura, ko bodo vsiljivci oskrunili Moj Oltar, bo to poslednji trn s katerim bodo prebodli Mojo Stran. Takrat bodo grom in strele udarile Gospodov Tempelj in se bo zrušil. Gorje človeku, ki bo sodeloval pri tem bogoskrunstvu, kajti nobene pomilostitve ne bo deležen, v brezno pa bo pahnjen kot kamen. Nihče ne bo branil človeka, ki bo oskrunil Moj Oltar, kajti ko se bo enkrat Božja Roka spustila kot težka sekira, bodo spoznali Resnico.

Mnogi so se morda oddaljili od Boga, toda večina bo vseeno zavpila k Njemu in poiskala uteho v Njegovem Naročju. Toda, obstajalo bo jedro – čreda zveri – katerih zunanji videz zakriva hudobijo, ki leži znotraj njih, kateri bodo pozivali, zapeljevali in pritegovali tiste duše, ki imajo zakrnjena srca, zaradi tega pa bodo postale njihove popolne sodelavke v načrtu, da bi oskrunili Moje Telo. To je skupina, ki je bila napovedana že dolgo nazaj, ki bo poskušala uničiti človeštvo. Moč te skupine bo omejena, čeprav se bo zdelo, kot da ima veliko moč. Moj Oče bo le za določen čas in v določeni meri dovoljeval nasprotovanje zoper Mene, Njegovega edinorojenega Sina.

Dobrosrčni se bodo zbrali in prišli k Meni. Največji razkol med ljudmi se bo zgodil po grehu ponosa in arogance – če ne bodo odstranili svoje slabosti, ne bodo mogli sprejeti Mojega Usmiljenja.

Resnica mora biti ohranjena, kajti če boste sprejeli vse kaj drugega kot Resnico – Božjo besedo – boste na koncu ostali praznih rok.

Vaš Jezus