1089. Mati Odrešenja: Spreobrnjenje, ki ga je obljubil moj Oče, se bo začelo ta mesec

Sreda, 2. April 2014 ob 16.27

Moj otrok, spreobrnjenje, ki ga je obljubil moj Oče, se bo začelo ta mesec ter se, z Močjo Svetega Duha, razširilo po vsem svetu. Dušam bo prizaneseno, moj Sin pa bo izkazal veliko Usmiljenje, tudi najtrdovratnejšim grešnikom.

Veliko ljudi, ki ne verujejo v Boga in živijo, kot da ni Večnega Življenja, bodo prvi, katerim moj Oče želi pokazati Luč Resnice. Ti ljudje so zelo ljubljeni in njihovo pomanjkanje vere bo nadomeščeno z ljubeznijo in s hrepenenjem po spravi z Jezusom Kristusom, katerega so zavrgli. Naslednje duše bodo tiste, ki so izvrševale strašne grehe in ki so pod vplivom hudiča. Dane jim bodo velike Milosti, Usmiljenje mojega Sina pa bo presunilo njihova srca tako sunkovito, da se bodo takoj spreobrnili. Tako nepričakovan bo ta Čudež, da ko bodo začeli širiti dobro novico Evangelijev, bodo mnogi vstali in jih poslušali.

Zaradi spreobrnjenja najbolj prizadetih ljudi, bo še veliko več duš rešenih. Nato se bodo morali odločiti tisti, ki že sledijo Resnici ali bodo želeli ostati zvesti mojemu Sinu in Njegovim Naukom ali ne. Te duše bodo najbolj trpele, zakaj pripadajo Bogu in zaradi tega bo hudobec naredil vse kar je v njegovi moči, da bi jih mučil z dvomi glede Resnice. To so duše, ki se bodo oddaljile od mojega Sina, in po katerih hudobec najbolj hrepeni.

Da bi zaščitili vero Kristjanov vsepovsod, prosim zmolite do Križarsko Molitev:

Križarska Molitve (144) Da bi zaščitili Krščansko vero

O Mati Odrešenja, prosim posreduj v imenu Kristjanov, ki se nahajajo po vsem svetu. Prosim, pomagaj jim, da bi ohranili svojo vero in da bi ostali zvesti Naukom Jezusa Kristusa. Moli, da bodo imeli moč na duši in duhu, da bi vselej ostali zvesti svoji veri. Posreduj, draga Mati, v njihovem imenu, da bi jim odprla oči za Resnico in da bi jim podelila Milost, s katero bi razločili kakršenkoli lažni nauk, ki bi jim bil izročen v Imenu tvojega Sina. Pomagaj jim, da bi ostali zvesti Božji služabniki ter da bi se odpovedali zlu in lažem, četudi bi morali zaradi tega trpeti bolečino in zasmehovanje. O Mati Odrešenja, zaščiti vse svoje otroke in moli, da bo vsak Kristjan, do svojega zadnjega izdiha, hodil po Gospodovi poti. Amen.

Otroci, Jezus ljubi vse ljudi. On se bo vedno boril, da bi vas zaščitil pred nevarnostmi ter posredoval na najbolj izredne načine, da bi vas, v prihajajočih temnih dnevih, ki jih boste morali prenašati v Njegovem Imenu, zaščitil pred vsem zlom. Zaupajte vame, vašo ljubljeno Mater, kajti jaz bom, v času preizkušenj, ki prihajajo, posredovala v vašem imenu, da bi vas privedla bliže mojemu Sinu.

Hvala vam, ker ste se odzvali temu Klicu iz Nebes.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja
Mati Božja