1045. Mati Odrešenja: Kmalu molitve »Zdrava, Marija« ne bo slišati ne znotraj ne zunaj Cerkve mojega Sina

Sreda, 12. februar 2014, ob 22:45

Moj otrok, kakor bodo Podoba mojega Sina, Njegova Beseda in Njegova Obljuba, da bo ponovno prišel, prezrte in nato izkoreninjene, tako bo tudi z vsako omembo mene, vaše ljubljene Matere.

Kmalu molitve »Zdrava, Marija« ne bo slišati ne znotraj ne zunaj Cerkve mojega Sina. Veliko neodobravanja bo izkazanega tistim, ki obiskujejo moja Svetišča, Marijanske skupine pa bodo kritizirane iz številnih razlogov, vse brez utemeljenega razloga. Slišati ne bo nobenega priznanja glede pristnosti prikazovanj, ki vključujejo mene, Blagoslovljeno Devico Marijo, Božjo Mater. Na novo prenovljena lupina Cerkve mojega Sina na Zemlji se bo kmalu zgražala nad vsemi omembami mene. Pod na novo določenim režimom, ki bo uveden v prihodnosti, bodo pobožnosti do mene zaustavljene v številnih cerkvah. Jaz bom pozabljena, nato pa prezirana od tistih, ki bodo zatrjevali, da predstavljajo novo moderno, vse-vključujočo cerkev, katera bo le malo podobna Cerkvi, ki jo je na Skali vzpostavil ljubljeni apostol mojega Sina, Peter.

Ko boste videli, kako se bo na ta način prekinilo z vsemi pobožnostmi do mene, Svete Matere Božje, se prosim, zavedajte, da bodo ta nova pravila uvedena na zahtevo hudobca. Hudobec me prezira ravno toliko, kot se me boji. On ve, da pobožnost, ki jo imajo duše do mene, zadržuje njegove hudobne načrte in da ga molitev mojega Najsvetejšega Rožnega Venca biča ter ga naredi nemočnega. S temi prihajajočimi dnevi se bodo morali soočiti tisti, ki me ljubijo, prišel pa bo čas, ko bo povezanost Cerkve z mojimi Svetišči pretrgana. Ko se bo to zgodilo, boste vedeli, da bo to namenjeno, da bi ločili Božje otroke od mojega vpliva, ki pa bo v tistih časih potreben, če vam bom želela pomagati, da se približate mojemu Sinu.

Moja vloga je, da vas pripravim na Veliki Dan Drugega Prihoda mojega Sina. Še naprej nameravam klicati svoje otroke, dokler ne bo prišel ta Dan. Jaz si samo želim privesti duše k mojemu Sinu, tako da jim lahko On podari Večno Odrešenje. Bistvo (op. teh Sporočil) je odrešenje duš, toda hudobec se bo na vse pretege trudil, da bi to preprečil.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja