1043. Mar ne veste, da bo po Mojem Drugem Prihodu vaša duša obstajala za vso večnost

Ponedeljek, 10. februar 2014, ob 15:43

Moja draga ljubljena hčerka, Moj Čas je blizu. Nebesa se pripravljajo na veliko gostijo, ko se bodo Nebesa združila z Zemljo, da bi postale eno.

Potekajo številne priprave in Moj ljubljeni Oče načrtuje, da bo prinesel veliko Darov tistim, ki Ga ne poznajo. Vsi angeli in svetniki so se združili skupaj, da bi molili za vse duše, v upanju, da bo Resnica izročena vsem ljudem, še zlasti tistim, ki so nevedni glede obstoja Nebes in pekla.

Kadar je dušam predložena Božja Beseda, je le-te ne sprejmejo vedno. Namesto tega se izogibajo Besedi, čeprav je njihovo edino sredstvo odrešenja. Zakaj je človek tako trmast in tako trdno odločen, da verjame samo v tisto, kar hoče, ter zgolj v tisto, kar zadovoljuje njegov ego? Zakaj človek ne vidi povezave med grehom v svojem življenju ter občutkom nezadovoljstva, ki ga čuti, katerega povzroča to, da se ne sprijazni s tem, da ni nič (brez Boga)? Samo zaradi ljubezni Mojega Očeta, ki jo ima do sveta in vseh Njegovih Otrok je bilo človeku dano tako zelo veliko priložnosti, da postane celovit. Kljub temu pa bi človek raje živel polovično življenje, kjer je Bog postavljen zgolj v nekatere dele njegovega življenja in tja, kjer njemu ustreza.

Jaz, Jezus Kristus, bom kmalu odprl um tistih, ki ne prepoznavajo Božje Besede v teh Sporočilih. Zaigral bom na njihova srca in jih napolnil s hrepenenjem po Resnici. Kadar ste napolnjeni z zmotami, soočeni z neresnicami ter hranjeni z lažmi glede greha in tega, kako greh vidijo Božje Oči – bom Jaz stal vmes kot ščit, da bi vas varuoval. Oviral bom številne ljudi, kajti ne odneham zlahka, kadar človek ignorira Dar Svetega Duha. Postal bom kakor trn v vašem boku – kakor skelenje alkohola, kadar ga izlijete na odprto rano. Zelo redki Me bodo prezrli, toda ne bodo vsi sprejeli Mojega Poslednjega Daru Večnega Odrešenja.

Žal bodo mnogi zavrnili Moj Poslednji Klic in bodo namesto tega sledili zveri, to pa pomeni, da se bodo za večno pogubili. Mar ne veste, da bo po Mojem Drugem Prihodu vaša duša obstajala za vso večnost?

Izbrati boste morali Večno Življenje z Menoj ali večno pogubljenje s hudičem. Vmes ni ničesar. Vsak človek si bo izbral pot po lastni izbiri.

Vaš Jezus