1035. Ko bo naraščalo število tistih, ki sledijo satanu, si bodo ti zelo prizadevali, da bi javno razglašali svoje čaščenje hudiča

Ponedeljek, 3. februar 2014, ob 21:00

Moja draga ljubljena hčerka, Moje učence ne boste spoznali le po njihovi veri, ampak po njihovih delih. Nima smisla govoriti, da Me ljubite, razen če živite svojo vero v mislih, besedah in dejanjih. Samo po sadovih, ki jih obrodite, lahko resnično rečete, da ste Moji predani učenci. Kadar pravite, da Me ljubite, ne morete zavrniti tistih, ki se na vas obračajo po pomoč – tistih, ki obupno potrebujejo tolažbo. Če ste resnično Moji, se ne boste izogibali, da bi pomagali drugim, ki so preganjani ali ki trpijo. Če ste zvesti Mojim Naukom, o drugi duši ne boste govorili kruto ali neprijazno.

Po drugi strani pa boste tiste, ki Me častijo, lahko jasno prepoznali po sadovih, ki jih obrodijo. Nikdar jih ne bo strah oznanjati Resnične Božje Besede. Vedno bodo govorili Resnico; o drugih nikoli ne bodo govorili grdo in prvi bodo, ki bodo pomagali bolnim, ubogim ter tistim, ki iščejo Resnico. Zaradi svoje zvestobe do Mene bodo potrebe drugih vedno dajali pred svoje lastne potrebe; izkazovali potrpežljivost, ko se jim bo nasprotovalo v Mojem Svetem Imenu, in molčali, ko bodo trpeli preganjanje. Vselej bodo molili za duše drugih ter rotili Usmiljenja za celotno človeštvo. Torej, čeprav v takšnih dušah najdem veliko tolažbo in uteho, pa si prizadevam zgolj za to, da v Svoje Usmiljenje pritegnem duše, ki jih prekriva tančica prevare, kar povzroča satanov vpliv v njihovem življenju.

Medtem ko pričakujem Veliki Dan, ko bom ponovno prevzel Svoj Prestol, moram v muki gledati zver, satana, kako sedi na svojem prestolu, z ošabno naslonjenimi rokami in z nogami narazen, s kozlovo glavo, ko se kopa v malikovanju, ki mu ga svobodno dajejo tisti, ki jih ujame v past. Kozel je simbol okužbe, s katero uničuje telesa in duše vseh, ki jih poseduje po grehu spolne nemoralnosti. Njegov prvi cilj je oskruniti človeško telo tako, da spodbuja duše, naj se preko čutov ponižujejo na vse načine. Njegov vpliv je vsepovsod, simbol kozla ter njegovih rogov pa bo viden v vsaki kretnji. Njegovo aroganco bo kmalu opaziti po simbolih, po katerih svoje privržence spodbuja, naj jih razkazujejo, da bi na vsakem področju življenja, izražali svojo zvestobo njemu.

Ko bo naraščalo število tistih, ki sledijo satanu, si bodo ti zelo prizadevali, da bi javno razglašali svoje čaščenje hudiča, in vsi, ki mislijo, da je to neškodljivo, bi bili pametno, če prenehajo zdaj. Mene, Jezusa Kristusa, morajo rotiti naj jim pomagam premagati zlobno silo, ki bo izvršena v svetu zaradi moči, ki jo bo satan izvajal v teh časih.

Za vsako dejanje nasprotovanja zoper Mojo Cerkev bo Moj Oče kaznoval krivce. Za vsako dejanje onečaščenja, ki ga izvršujejo znotraj Svetih Božjih Templjev, bodo hudo trpeli. Toda na dan, ko bodo oskrunili Moje Telo, Sveto Evharistijo, bo Moje sovražnike doletela velika disciplinska kazen, kakršne še ni bilo videti nikdar poprej.

Rotim vse tiste, ki verujete Vame, vašega ljubljenega Jezusa Kristusa, da se zavedate največje gnusobe, ki se v tem času načrtuje, da bi uničili Božje otroke. Zlobni načrt, da bi duše zapeljali v zanikanje Boga, tako da bi svoja telesa in duše prodale zveri, se pretkano izvaja po svetu rokovske glasbe, filmov, politike in religije.

Prišel je čas, da se svetu razodene okuženost, ki obstaja znotraj Božjega Templja. Medtem ko bi številni ljudje zavrnili takšno gnusobo – če bi jim bila predstavljena na odkrit način – pa je resnica, da mnogi med njimi ne bodo nič pametnejši. Toda, ko bodo satanistični simboli nameščeni znotraj cerkva, bodo imeli moč nad nedolžnimi, in brez vaših molitev, žrtev in trpljenja bodo te duše speljane proč od Mene.

Ko bo, v prihodnosti, napočila ta ura, te duše ne bodo verjele tistim med vami, ki poznate Resnico. Nato, ko bo napadeno jedro Božje Navzočnosti, po Njegovi Cerkvi na Zemlji, bodo posledice občutiti po vsej Zemlji. Takrat bo Božja Luč oslabela, zakaj Božja Navzočnost bo ugasnila. Samo tema se bo širila.

Vas, Svoje zveste služabnike, prosim, da izpolnite svojo dolžnost in ostanete pozorni na vse stvari, glede katerih ste bili posvarjeni. Svojim svetim služabnikom, ki boste kmalu jasno razumeli, kaj se dogaja pred vašimi očmi, porečem sledeče: Po Svojem Ukazu vam bom naročil, da izvršujete svoje svete dolžnosti tako, da rešite kolikor je mogoče čim več duš, s tem, da ostanete zvesti Moji Besedi in hranite Mojo Čredo, dokler se ne bom razodel na Veliki Dan.

Vaš Jezus