1034. Mati Odrešenja: Vsi tisti iz drugih verstev morajo prav tako pričeti moliti moj Sveti Rožni Venec, ker bo vsakemu izmed vas prinašal veliko zaščito

Nedelja, 2. februar 2014, ob 17:09

Moji predragi otroci, prosim vas, da odslej vsak dan molite moj Presveti Rožni Venec, da zaščitite to Misijo pred napadi satana. Z vsakodnevno molitvijo mojega Presvetega Rožnega Venca boste ublažili hudobijo satana in tistih, na katere vpliva, ko poskuša duše odvrniti od tega, da bi sledile temu posebnemu Klicu iz Nebes.

Vsi tisti iz drugih verstev morajo prav tako pričeti moliti moj Sveti Rožni Venec, ker bo vsakemu izmed vas prinašal veliko zaščito. Najsvetejši Rožni Venec je za vsakogar in za tiste, ki želijo, da jih zaščitim – Dar, ki sem ga prejela od Boga, da bi branila duše pred hudobcem.

Veliko izmed vas, dragi otroci, bo trpinčenih, razen če ne boste popustili. V nasprotnem primeru se boste odmaknili od te Misije. Božji sovražniki bodo uporabili vse moči, ki so jim na voljo, da bi vas zaustavili. Zahtevali bodo vašo pozornost, vas kriče žalili in vas obtoževali hudobij. Ne menite se za to in dovolite meni, vaši ljubljeni Materi Odrešenja, da vam nudim uteho ter vam zagotovim vso zaščito, ki jo potrebujete.

V času Misije mojega Sina na Zemlji je bil On izdan na tako zelo veliko načinov. V vaseh so čakali Nanj s kamni v rokah. Ko je šel mimo, za Njim pa jih je hodilo na stotine, so Vanj lučali te kamne iz skrivališč, zato da nihče ne bi vedel, kdo so. Sovražili so Ga; prijavljali so Ga Cerkvenim oblastem; o Njem so širili zlobne laži in trdili, da je govoril z zlobnim jezikom ter preklinjal Boga. Vendar pa niti eden izmed njih ni mogel natančno pojasniti, kako je bil kriv takšnih stvari. Nato so večino časa porabili za to, da so Njegove učence prepričevali, naj Ga zanikajo. Mnogi med njimi so Ga. Nato pa so farizeji posvarili vse tiste, ki so se udeleževali bogoslužij v shodnicah, da jim nikdar več ne bo dovoljeno vstopiti v Božjo Hišo, če bodo še naprej hodili za mojim Sinom. In številni so nehali hoditi za mojim Sinom. Potem, ko je bil moj Sin križan, so te iste duše točile solze bridkosti in žalosti, kajti šele tedaj so spoznale, kakšno krivico so Mu storile.

Enako bo veljalo za to Misijo, ki utira pot Gospodu in Velikemu Dnevu za Drugi Prihod mojega Sina. Vsa prizadevanja bodo usmerjena, da bi oslabili Preostalo Cerkev. Vsak poskus bo storjen, da bi oslabili vašo odločnost. Vsak načrt bo zasnovan, da bi vas spodbudili, da obrnete hrbet svojemu odrešenju in odrešenju drugih.

Nikdar ne smete dovoliti hudobnemu duhu, da zaduši vašega duha, oslabi vašo vero ali vas spodbudi, da zatajite mojega Sina. Nikdar ne izgubite zaupanja v mojega Sina ali v Njegovo Obljubo, da bo ponovno prišel, da bi človeku prinesel Nov Začetek. On vas nikoli ne bo razočaral. On razume, kako težka je, za vse vas, bolečina, ki jo prestajate, kakor tudi žrtve, ki Mu jih darujete.

Zapomnite si, vi ste Njegovi, in ko ste resnično del Njega ter se Mu predate, postanete del Njegove Luči. Božja Luč, navzoča v dušah, izvabi temo, ki je prisotna v drugih dušah. Kadar satan uporablja duše na ta način, bo njegov bes viden in občutili ga boste. Kadar se pojavljajo ugovori zoper to Misijo, ki jo je blagoslovil Bog, le-ti nikdar ne bodo razumni ali mirni. Izraženo razburjenje bo jasno znamenje tega, kako zelo satan sovraži to Misijo. Zaradi tega morate vsi, vsak dan, moliti moj Sveti Rožni Venec, da bi zaščitili to Misijo.

Vedno zaupajte v moja navodila, zato ker mi je moj Sin naročil, naj vsakemu izmed vas pomagam, da se spoprijemate s pritiski, ki jih boste morali vzdržati v Njegovem Imenu.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja