1027. Načrt za odstranitev vsake sledi o Meni se je pričel

Nedelja, 26. januar 2014, ob 15:00

Moja draga ljubljena hčerka, nikoli ne dovoli, da bi te mnenja tistih, ki čutijo jezo v svojih srcih zoper to Delo, pripravili do oklevanja v Moji Misiji za reševanje duš.

Je mar pomembno, če si ti in Moje ljubljene zveste duše, ki nočete odstopati od Božje Besede, zavrnjeni? Je mar pomembno, ali vas zaničujejo ali ne? Njihova človeška mnenja, ki zanikajo Besedo, so nepomembna pri vašem iskanju Večnega Odrešenja. Kadar Me poveličujete in kadar častite Mojo Sveto Besedo, boste z vseh strani skušani, da bi Mi obrnili hrbet.

Toliki bodo zavrnili to Misijo, dokler ne bodo spoznali grozne resnice, ko bodo priča bogokletjem, ki se bodo izlivala iz ust lažnega preroka. Kadar si nekdo, ki oporeka Obstoju Svete Trojice, drzne nositi oblačila velikega duhovnika znotraj Moje Cerkve, nato pa vas skuša prepričati, da tisto, v kar ste doslej verovali, nič več ne drži, tedaj boste spoznali, da je hudobni duh zajel Mojo Cerkev od znotraj.

Ko boste obdani z novimi ideologijami, novimi nauki in ko vam bodo govorili, da človeški rod danes zahteva te spremembe, bo nastopil čas, ko se na Božje Želje ne bo več odgovarjalo. Ko bodo človeško izdelani nauki, polnih zmot in napak, razglasili, da greha ni več, se bo namesto tega približala ura, da uničim Svoje sovražnike, kot je prerokovano.

Še veliko več se vas bo predramilo glede Resnice in strašnega onečaščenja, ki bo namenjeno Meni, Jezusu Kristusu, v Moji Cerkvi na Zemlji. Tisti zvesti služabniki bodo prepoznali hudobijo, in potem bodo mnogi med njimi pobegnili. Toda, ko bo prišel čas in ko bo pred vse vas postavljena ta izbira, Me bodo žal mnogi zapustili ter sodelovali v poganskih praksah.

Načrt za odstranitev vsake sledi o Meni se je pričel. Resnica o Moji Besedi bo pregnana iz vaših ustav, vaših šol, dokler se ji končno ne bodo odrekli znotraj Moje Lastne Cerkve. Tisti, ki ste prepričani, da se to nikdar ne bi moglo zgoditi – da Bog nikoli ne bi dovolil teh stvari– se motite. Te grozote so bile dovoljene v poslednjem očiščevanju človeka pred Mojim Drugim Prihodom. Če ne ostanete budni, boste, ne glede na to, kako zelo Me ljubite, zavedeni v sodelovanje v vrsto obredov, ki ne bodo izkazovali časti Bogu. Če Me ne častijo, potem se morate vprašati, zakaj je temu tako? Zakaj so bile narejene te spremembe in zakaj tako nenadoma? Odgovor je čas – kajti le malo ga je še ostalo.

Tekma ene strani proti drugi, da bi pridobili duše, bo povzročila srdito bitko. Ena stran vas bo prepričevala, da zavrnete Božjo Besedo v prid podlih praks, ki bodo malikovale satana. Preslepili bodo celo tiste, ki so dobro podkovani v Moji Besedi, tako premeteno bo predložen njihov argument, da bi Me odstranili iz Moje Cerkve. Druga stran bo trpela zaradi svoje zvestobe, ne zgolj tem Sporočilom, ampak Resnični Božji Besedi, dani svetu v Knjigi Mojega Očeta.

Vaš Jezus