1015. Kadar boste v času velikih preizkušenj molili te nove Litanije, vam bom naklonil počitek

Sreda, 8. januar 2014, ob 21:15

Moja draga ljubljena hčerka, razvedeti se mora, da boste vsi, ki boste med obdobjem teme branili Božjo Besedo, potrebovali vsako milost od Mene, če boste želeli ostati pokončni. Kadar Me prosite, naj preplavim vaše duše s Svojimi posebnimi milostmi, vam bo laže hoditi za Menoj.

Zdaj vsem vam, pogumnim in zvestim dušam, izročam te posebne milosti. Kadar boste v času velikih preizkušenj molili te nove Litanije, vam bom naklonil počitek.

Litanije (6) Dar Milosti

O predragi Jezus, moj ljubljeni Odrešenik,
napolni me s Svojo Ljubeznijo.
Napolni me s Svojo Močjo.
Napolni me s Svojo Modrostjo.
Napolni me s Svojo Vztrajnostjo.
Napolni me s Svojo Ponižnostjo.
Napolni me s Svojim Pogumom.
Napolni me s Svojo Strastjo.
Amen.

Duše, ki boste to molile v času preganjanja, vedite, da bom Jaz razlil te Milosti na vas. Postali boste mirnejši, močnejši in pogumnejši, ko nosite Moj težki Križ do vrat Novega Neba in Nove Zemlje. Najpomembnejše pa je, da ne boste podlegli ustrahovanju, s katerim se boste morda morali soočiti v Mojem Svetem Imenu.

Hodili boste neomajno in dostojanstveno, ko še naprej ohranjate Božjo Besedo. Vsi, ki se odzovete temu Klicu in molite te posebne Litanije, boste občutilu radost v svojih srcih, ki je tam prej ni bilo. Prav tako se boste počutili samozavestni, v vednosti, da ste bili blagoslovljeni po Moči Svetega Duha, in Resnica bo vedno kraljevala v vaših srcih.

Ljubim in blagoslavljam vsakogar izmed vas zdaj – v Imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Vaš Jezus