1005. Mati Odrešenja: Moj Sin mi je naročil, naj svetu prinesem to pomembno Sporočilo

Sobota, 28. december 2013, ob 23:50

Moj otrok, moj Sin mi je naročil, naj svetu prinesem to pomembno Sporočilo. On želi, da morajo vsi tisti, ki imajo družino in prijatelje, ki zavračajo Boga in zanikajo mojega ljubljenega Sina, Jezusa Kristusa, vedeti, da bo On le-te zasul s Svojimi Milostmi, kadar zanje molite to posebno Križarsko Molitev. Kadar molite to Molitev, bo On vsakemu izmed njih izkazal veliko Sočutje in jih odrešil ter potegnil nazaj z roba opustošenja.

Križarska Molitev (131) Molitev Usmiljenja

O moja draga Mati Odrešenja, prosim, prosi svojega Sina, Jezusa Kristusa, da v času Opozorila nakloni Usmiljenje (naštejte po imenu) in nato spet na poslednji Dan, preden pridejo pred tvojega Sina. Prosim, moli, da bo vsak izmed njih rešen in da bodo uživali sadove Večnega Življenja. Varuj jih vsak dan in jih privedi k svojemu Sinu, da bodo občutili Njegovo Navzočnost in da jim bo podarjen mir duha ter da bodo prejeli velike milosti. Amen.

Moj Sin bo duše, ki potrebujejo Njegovo Usmiljenje, zaradi te Misije zasipaval z izrednimi Milostmi. Vedno bo velikodušen kadar duše živijo v skladu z Njegovo Sveto Besedo in ki ga sprejmejo v svoja srca.

Pojdite in se veselite, zakaj to je eno od najčudovitejših Darov, kar jih je On dal vsem tistim, ki so se odzvali temu Klicu iz Nebes.

Vaša ljubljena Mati
Mati Odrešenja