864. Tolikšne hudobije ni bilo na svetu že vse od Noetovih dni dalje

Četrtek, 1. avgust, 2013

Moja predraga ljubljena hči, kako zelo hrepenim po tem, da bi objel vse vas, Svoje drage verne, in vas vzel v Svoje Pribežališče miru in varnosti. Kako zelo si želim, da bi vas vse lahko vzel ter vas skril pred hudobijo, ki se naskrivaj snuje proti vsem kristjanom.

Tolikšne hudobije ni bilo na svetu že vse od Noetovih dni dalje, in ta je kakor nevidna mreža, ki prekriva Zemljo. Tako smrtonosna je, da zelo redki resnično razumejo razsežnost njene prefinjenosti. Toda vedite, da se boste s tem načrtom – katerega podrobnosti bodo svetu predstavili – tisti, ki pravijo, da zastopajo Moje Cerkve na Zemlji – soočili, in od vas se bo pričakovalo, da ga boste sprejeli. Nato bodo od vas zahtevali, da se ga goreče oklenete, in ne bodo vam dali nobene izbire. V ozadju vseh izkrivljanj se bo od vas zahtevalo, da zanikate Mene, Jezusa Kristusa.

Svet opozarjam, da boste tedaj, ko skušate zavreči Moje Božanstvo – vi in vsi vpleteni v tej sleparski zaroti – zaznamovani kot Božji sovražniki. Kadar se postavite na stran bogokletnih zakonov, imate na vesti greh proti Bogu.

Še naprej vas bom svaril, da bi odprl vaše oči za Resnico, toda ne morem vas prisiliti, da Mi ostanete zvesti. Ne morem vas primorati, da bi Me ljubili. Svobodna volja je vaša, a če se obrnete k Meni in Me prosite, naj vas vodim, bom odprl vaše oči za Resnico. Ko sprejmete Resnico, vas bom rešil.

Vedite, Moji ubogi verni, ko se bo svet uprl Bogu, bo Vsemogočna Moč Mojega Očeta posredovala in pokončala Njegove sovražnike enega za drugim.

Vaš Jezus