VERSKA INTELEKTUALNA DOMIŠLJAVOST ME ŽALI

Sreda, 15. junij ob 10:00

Danes, Moja hči, želim opozoriti vse tiste Moje zveste vernike, ki javno razglašajo Moje Ime, naj sledijo Resnici Mojih Naukov in naj bodo pri tem previdni.

Jaz ljubim vse Svoje verne, še posebno tiste, ki izkazujejo ponižnost v vsakem trenutku. Vendar pa postanem razočaran, ko dostojni in iskreni Kristjani, ki oznanjajo Mojo Besedo poskušajo analizirati Moje Nauke na glasen in diktatorski način. Ni jim dovolj, da širijo Mojo Besedo, ampak tudi čutijo, da morajo Moje Nauke razglabljati v človeških intelektualnih razpravah, ki služijo samo enemu namenu – da bi dokazali drugim, da so bolj usposobljeni za razumevanje Moje Najsvetejše Besede. Tako zelo odločni so, da bi dokazali svoj prav, da delajo razkol med Mojimi pravimi verniki. Njihova dostojna in iskrena zvestoba do Mene jim lahko pogosto povzroči, da izgubijo svojo pravo ljubezen do Mene, ki naj bi vedno izhajala iz ponižnosti.

Njihove glasne glasove, ki so polni intelektualnih kritik morajo utišati. Zaustaviti se morajo, prisluhniti Mojemu Glasu in se upreti potrebi, da bi drugim dokazovali svoje znanje o duhovnih zadevah. Ko to počnejo so krivi za greh napuha. Sploh me ne poznajo, ker si ne vzamejo časa, da bi se v tišini ponižali pred Mojimi Očmi, ki vse vidijo. Dokler ti Moji dostojni verniki ne postanejo majhni v Mojih Očeh in se ne ponižajo pred Menoj, jih ne bom mogel pritegniti k Sebi.

Poveličujte Me. Spoštujte Mojo Besedo. Sledite Mojemu zgledu. Nikoli ne preganjajte drugih v Mojem Imenu, še posebno svoje sobrate Kristjane.

Vaš ljubljeni Učitelj in Odrešenik
Jezus Kristus