POZIV ZA ZAUSTAVITEV UMORA – SPLAVA

Četrtek, 16. december 2010 ob 13:10

Zapiši tole, Moja hči. Umor nedolžnih žrtev je eden največjih grehov, ki ga ljudje lahko povzročijo drug drugemu. To je najhujši greh mesa, ki Mi povzroča globoke bolečine. Pomanjkanje spoštovanja, ki ga ima dandanes človeštvo do človeškega življenja postaja v svetu vse očitnejše.

Življenje je dragoceni Dar od Boga. Nihče nima pravice vzeti življenja drugemu. Nihče nima pravice vzeti življenja otroku, ki se še ni rodil. Ta zločin je grozoten in neodpustljiv. Vse duše prihajajo od Mojega Večnega Očeta in so ustvarjene v trenutku spočetja. Otročiče, nedolžne duše morijo prav tisti ljudje, ki so poslani, da jih vzgajajo – njihove lastne matere, odgovorne za njih, jim odrekajo pravica do rojstva.

Zakaj Moji otroci stojijo ob strani in ničesar ne ukrenejo? V imenu svobode so ti mali angeli, ki prihajajo iz Kraljestva Mojega Očeta vzeti iz Zemlje preden nastopi čas, ki jim je odmerjen kot Božjim otrokom. Mar te ženske ne razumejo, da je življenje, ki mu pripisujejo tako malo vrednosti, od Boga? Ti otroci trpijo. Takrat, ko so umorjeni prestajajo neznosno bolečino. To opravičujejo vlade, medicinska stroka ter družine teh žensk. Mar v svojih dušah ne čutijo nobenega kesanja?

Mar se ne zavedajo, da njihovo grozovito dejanje ni nič drugačno od dejanja umora človeka?

Dejansko je to še večji greh, saj so ti otroci nebogljeni. Te ženske Me morajo prositi za usmiljenje, če so krive tega greha. Prositi Me morajo za vodstvo, če razmišljajo o splavu. Tako ali drugače, sojene bodo po svojem grehu. Grehi mesa so v Očeh Mojega Očeta najbolj žaljivi. Nobeno opravičevanje umora drugega človeka ni sprejemljivo Zame niti za Mojega Večnega Očeta.

Zbudite se zdaj, Moji otroci in spoznajte, da bo odvzem življenja storilce vodil v večni peklenski ogenj. Nobene vrnitve ne bo iz tega brezna, polnega demonov, ki po delovanju zavajalca – satana – prepričujejo morilca, da je to, kar on ali ona počne, prav! On bo, na primer, pretkano prepričal matere, da sprejemajo »pravilno odločitev«. Uporabil bo vsako zvijačo povezano s človeškim umovanjem, da človeka pripravi do opravičevanja tega dejanja, čeprav je le-to napačno. Uporabil bo laž, da imajo morilci svoje lastne pravice. Da morajo najprej poskrbeti za svoje lastne interese. V imenu človekovih pravic se ta laž kaže tako, da se morajo spoštovati pravice matere in njena svoboda, da živi življenje, kakor sama želi. Laž jo nato prepriča, da je prav, da umori svojega otroka.

Prosim spoznajte, da je bilo stopnjevanje genocida splava v svetu napovedano. To je eno izmed mnogih znamenj v zvezi s poslednjimi časi.

Zaustavite se zdaj vsi vi. Poslušajte. Umor je zelo hud prestopek. Če ga boste zagrešili, ne boste rešeni. Nobene poti nazaj ne bo. Pokesajte se tisti, ki ste zagrešili ta strašni greh. Prosite Me zdaj za odpuščanje. Jaz bom po Svojem Usmiljenju uslišal vašo molitev. Če vam je resnično žal za svoj težki greh, ste lahko in tudi boste rešeni. Poslušal vas bom. Odpustil vam bom. Toda čas ni na vaši strani.

Verniki, goreče molite za te Moje izgubljene in tavajoče otroke, ki so jih zavedli zavajalec ter njegovi služabniki na položajih oblasti. Oni zdaj potrebujejo vaše molitve. Vsi vi morate braniti pravico do človeškega življenja, v katerega se pod nobenim pogojem ne sme posegati s človeškimi rokami.

Molite k Meni vsak dan. Kakršno koli trpljenje, ki ga morda prestajate, darujte za nedolžne žrtve.

Vaš ljubljeni Odrešenik
Jezus Kristus