CELO MAJHNE MOLITVENE SKUPINE, KJER SE MOLI ROŽNI VENEC BOŽJEGA USMILJENJA, LAHKO REŠIJO NA MILIJONE DUŠ

Sobota, 16. april 2011 ob 22:45

Moja ljubljena hči, čas za Opozorilo je zdaj blizu. Zgodilo se bo hitro, kot bi mignil z očmi. Vse se bo zaustavilo, ko boste doživeli Moje Veliko Usmiljenje. Molite za vse tiste v smrtnih grehih – naj bo to vaša prioriteta. Te duše potrebujejo vaše molitve, kajti mnoge izmed njih bodo od šoka umrle, ko bodo videle grozo njihovih grehov skozi Moje Oči. Molitev Rožnega Venca Božjega Usmiljenja lahko reši na milijone duš, četudi jo moli le majhna skupina zvestih, ljubečih vernikov.

Za ta Veliki Dogodek, Moja hči, ti ne bom dal datuma. Toda bodi prepričana, da je pred vrati. Medtem ko zlo še naprej raste in se širi po vsem svetu, bo tudi Roka Mojega Očeta padla na ves svet. On ne bo več dovoljeval, da bi ti zlobni grešniki, ki služijo satanu, še naprej uničevali Moje otroke in jim škodovali. Sram naj bo tiste grešnike, ki so obsedeni sami s seboj, katere še vedno ljubim, kljub njihovim zlobnim grehom. Prosim vas, da zdaj molite za odpuščanje njihovih grehov.

Ko se bo Opozorilo zgodilo, bodo prav tako tudi naravne katastrofe doletele človeštvo. Otroci, molitev je zdaj vaše edino orožje, da rešite sebe in človeštvo pred peklenskim ognjem. Po Opozorilu bosta prevladali mir in radost. Nato pa se bo začelo preganjanje s strani Novega Svetovnega Zavezništva. Če vas bo dovolj, ki boste močno molili in širili spreobrnjenje, bo njihova moč oslabljena.

Ne bojte se, Moji ljubljeni verni. Med seboj boste tesno sodelovali v molitvi za odrešenje človeštva, zaradi tega pa boste rešili na milijone duš.

Vaš ljubljeni Odrešenik
Jezus Kristus