VELIKO RAZSVETLJENJE VESTI SE BO ZGODILO POTEM, KO BO MOJ SVETI NAMESTNIK ZAPUSTIL RIM

Sreda, 20. februar, 2013 ob 19:30

Moja preljuba hčerka, čeprav se zdi nepravično, da bodo mogli Božji otroci trpeti pod vladavino lažnega preroka in antikrista, vedi tole. Vse duše na svetu morajo v določeni meri prenašati zavrnitve in trpljenje, kakršno sem Jaz prenašal z namenom, da se očistijo.

Po Svojem Velikem Usmiljenju bom zagotovil, da se bo to očiščenje odvilo hitro. Zaradi tega se bo povečalo število Mojih vernih v pripravi na Moj Drugi Prihod. Moj Oče bo z veliko nežnostjo v Srcu pazil na vse preizkušnje, ki jih bodo prestajali Njegovi otroci. Posredoval bo, če bodo zlobna dejanja preganjanja povzročena Kristjanom presegala dovoljeno mero in uničil bo te zlobne ljudi.

Počakajte na Moje Dejanje Usmiljenja, kajti ločil bo dobre od slabih. To veliko Razsvetljenje Vesti se bo zgodilo potem, ko bo Moj Sveti Namestnik* zapustil Rim.

Pripravite se in rešite svoje duše! Trmastim dušam porečem: dan vam bo zelo kratek čas, da v ponižnosti upognete kolena in prosite za Moje Usmiljenje. Nato se bodo oglasile trobente in prerokbe, ki bodo vodile do konca, se bodo razodele, kot je bilo napovedano.

Vaš Jezus

*Papež Benedikt XVI.