OPOZORILO O PEKLU IN OBLJUBA O RAJU

Sobota, 13. november 2010 ob 3:00

Moja ljubljena hči, prestala si strašno preganjanje, katero sem dopustil, da bi osvobodil tvojo dušo muke Pekla. Zdaj si svobodna, tvoj duh pa ti bo omogočal, da širiš Mojo Besedo, zato da bo lahko človeštvo rešeno trpljenja, ki ga čaka, v primeru če bi bili tako nespametni, da bi podlegli hudobcu.

Ti, Moja hči, si bila poslana že od samega začetka. Že samo po nekaj dnevih.Ves čas te delam močnejšo. Kaj misliš, kakšna boš po tednu dni, po letu ali dvema? Borka, pogumna, vse do konca boš z Menoj sodelovala, da bi očistila duše Mojih dragih ljubljenih otrok do katerih imam globoko in nadvse ljubeče sočutje. Ljubezen teče po Mojih Žilah kakor reka. Moje Sočutje nikoli ne usahne, čeprav se obračajo v drugo smer.

Rešil jih bom muk Pekla.

Povej jim, Moja hči, da jih bom rešil muk Pekla. Želim si, da se v svojem nesrečnem stanju zmedenosti obrnejo k Meni. Samo ena pot vodi k ljubezni in miru. Ta pot vodi v Moj Novi Raj, ko se bodo Nebesa in Zemlja združili in postali eno. Ali ne vedo tega? Niso nikoli slišali Moje Obljube? Obljube o večnem življenju, kjer bo – vse človeštvo, ki se obrne k meni – dvignjeno s telesom, dušo in umom v Novo Zemljo in Nova Nebesa, ki se bosta ponovno združila v Raju, ki je bil že tako dolgo obljubljen otrokom Mojega Očeta.

Verujte. Rotim vas. Pomislite. Če še nikoli niste bili izpostavljeni Svetemu Pismu, potem si zastavite to preprosto vprašanje. Če čutite ljubezen v svojih srcih, od kod mislite da to prihaja? Ali je ljubezen tista, zaradi katere čutite nežnost, ponižnost, hrepenenje in svobodo, brez ega? Če je temu tako, je to ljubezen, ki jo obljubljam vsem Mojim otrokom, ki se obrnejo nazaj k Meni.

Kako vas posvetne ambicije pustijo prazne

Težko je, vem, dragi otroci, da bi verjeli v drugačen svet, za razliko od tega v katerem živite. Zapomnite si, da je ta svet ustvaril Bog, Večni Oče, nato pa ga je s svojimi dejanji onesnažil zavajalec. On, satan, je neverjetno zvit. Vi, Moji otroci, morate zagotovo vedeti, da vas posvetne ambicije, ki vas ne nasitijo, ne morejo izpolniti? V sebi čutite praznino, ki jo ne morete razložiti ali razumeti. Ali ni tako? In potem si prizadevate za več in še več. A vendar, še vedno niste potešeni, ko ste prepričani, da bi morali biti. Zakaj je temu tako? Ste se zazrli v svoja srca in se vprašali: zakaj? Odgovor je zelo preprost.

Bog je ustvaril človeštvo. Človeštvo je zavedel satan. Satan obstaja v tem čudovitem svetu, ki ga je Moj Večni Oče ustvaril iz Čiste Ljubezni. Na žalost bo on, satan, obstajal do Mojega Drugega Prihoda. Nato pa bodo vse laži in prevare, ki jih je manifestiral v mojih otrocih, razkrite. Do takrat bo prepozno za mnogo Mojih otrok, vključno s tistimi, ki so negotovi ali neodločni, da bi verjeli v Božje veličastno Stvarstvo, v Kraljestvo Mojega Očeta.

Ne zavračajte Me

Poslušajte! Jaz, Jezus Kristus, Odrešenik, sem bil poslan, da bi vam dal še eno možnost, da bi vstopili v Kraljestvo Mojega Očeta. Poslušajte zdaj Mojo obljubo. Poslušajte Moj Glas, poslan z Božjo milostjo, po Mojih glasnikih in prerokih v današnjem svetu in doumite, da so vsi Moji otroci enakovredni v Očeh Mojega Očeta.

Tisti, ki Mu sledijo so blagoslovljeni, vendar trpijo muke za duše, ki ne verjamejo in ne želijo poslušati. Bog je ustvaril svet. Ni se pojavil iz ničesar. Človek ni izumil in niti ne bi mogel izumiti takšnega Čudeža, ki ga znanost nikoli ne bo mogla razložiti. Nadnaraven svet nikoli ne more biti resnično razumljen, dokler se vsi Božji otroci ne predajo v mislih, telesu in duši Čisti Ljubezni, ki jo Jaz ponujam.

Rotim vas, ne zavrnite svojega Stvarnika. Prosim, ne poslušajte prevar in laži, katere vam govori zavajalec, po prostozidarjih, Iluminatih, lažnih prerokih in bizarnih in popolnoma zlih kultih, ki so se razvili po človekovi naivnosti.

Satan je resničen

Človeštvo je šibko. Tudi najbolj sveti verniki postanejo žrtve stalnih skušnjav hudobca. Problem je v tem, da tisti, ki iščejo užitke, ne verjamejo, da on obstaja. Ostali vedo, da je resničen in da obstaja. To so tisti, ki Mi povzročajo največ srčnih bolečin.

Rane se spet odpirajo in gnijejo

Trpim do takšne mere, da se Rane, ki so mi bile zadane v času Mojega strašnega Križanja, katerega sem pretrpel, spet odpirajo in gnijejo, kar Me pusti v izredno boleči agoniji Telesa, Duše in Božanstva. Kljub temu, vas ne bom nikoli prenehal ljubiti.

Kličem vas iz Nebes in v Imenu Mojega Večnega Očeta, ki je ustvaril vsakega izmed vas iz Čiste Ljubezni, da ostanete trdni. Zavrnite satana. Verjemite, da obstaja. Sprejmite, da obstaja. Odprite oči. Ali ne vidite razdejanja, ki ga povzroča v vašem življenju? Ali ste slepi?

Sporočilo bogatim

Bogatim porečem, zaustavite se, pomislite za samo en trenutek in vprašajte Boga. Ali je vaša vloga, da bi živeli po Božjih Zapovedih, prijetna za vas? Ali se vam zdi prav? Ali ste Me zavrnili na račun posvetnega bogastva? To isto bogastvo in užitki vam bodo pustili prazno srce. V svojem srcu boste čutili, da nekaj ni v redu. Kljub temu pa boste še vedno imeli žejo po več praznih, a vendar vznemirljivih obljubah, ki vam jih daje zavajalec v zameno za vašo dušo.

Sporočilo tistim, ki sledijo iluminatom

Rotim vas vse, še posebno Moje otroke, ki so bili potegnjeni v iluminate in ostale tovrstne zlobne stvari. Ko ste enkrat tam, ste obsojeni na večno pogubljenje. Ali ne razumete, da je to kar vam je bilo obljubljeno v zameno za vašo dušo, laž? Zavajujoča in zastrašujoča laž. Nikoli ne boste prejeli obljubljenih darov od tega zlobnega glasnika iz globin Pekla. Kot vaš Odrešenik na Križu, sem dal Svoje življenje, da bi vas rešil. Prosim, naj vas zdaj ne izgubim. Ljubim vas, Moji otroci. Jočem se in vas še zadnjič rotim, da Me ne zavrnete v zameno za hudobca.

Odpustil bom vsem, ki se spovejo

Ne morem posegati v vašo svobodno voljo, ker je to eden izmed Darov, ki vam je bil dan, ko ste bili rojeni v Božji Luči. Prišel bom, kot je v Svetem Pismu napovedano, zelo kmalu – prej kakor lahko kdorkoli doume. Svet bo potonil v temo in obup. Vendar pa bom odpustil vsem, in vsakemu izmed mojih otrok, ko jim bodo pokazani njihovi grehi, ne glede na to kako žaljivi so bili – takoj v trenutku spovedi.

Z dušo in telesom bodo vstopili v Raj, ko bodo Nebesa in Zemlja postala eno, kjer boste vsi, vso večnost, živeli z vašimi družinami na veke vekov.

Obljube, ki jih ponuja Raj

Nobene bolezni, telesne propadljivosti, nobenega greha – samo ljubezen. To je obljuba Mojega Raja. Nihče ne bo ničesar želel. Vsi bodo živeli v harmoniji, radosti in ljubezni.

Realnost Pekla

Ne zavračajte tega življenja v zameno za življenje, ki vam ga je obljubil satan! On vam laže. Če boste hodili po tej poti, kjer ni Boga ali Mene, Jezusa Kristusa, vašega Odrešenika, potem ste na poti večnega pogubljenja. Kričali boste od groze, ko boste spoznali napako, ki ste jo storili. Takrat boste rotili za Usmiljenje, udarjali po obrazu, si trgali lase, toda ker imate svobodno voljo, Dar Mojega Očeta, vam le-ta ne more biti odvzeta. Ko boste izbrali to napačno pot, boste trpeli pugubljenje in vso večnost goreli v Peklu. Pekel je zelo resničen.

Največje prekletstvo je, ko veste, da ne boste nikoli videli Božje Obličje

Največje pogubljenje je, ko boste končno spoznali, da Bog obstaja. Da Jaz, vaš Odrešenik Jezus Kristus, dejansko obstajam – na tej stopnji pa ne bo več možnosti, da se rešite.
Vaša družina vas bo lahko gledala z druge strani. Ko se bo to zgodilo in ko boste spoznali grozno resnico, bo prepozno. Zapomnite si te Besede.

Največje prekletstvo je, ko veste da ne boste nikoli videli Božje Obličje. To bo največja muka, ki bo ostala z vami vso večnost v peklenskem ognju, kjer je bolečina nenehna in neizprosna. Namesto, da bi uživali Raj, ki vam je bil obljubljen, boste zaradi laži zavajalca končali v strašnih hodnikih Pekla. To je zelo resnično in pomeni trpljenje za vso večnost.

Prosim vse tiste, ki ne verjamete, da Jaz komuniciram s človeštvom, molite k Mojemu Presvetemu Srcu. Molite Moj Rožni Venec Božjega Usmiljenja vsak dan ob 15.00 uri. Na vašo prošnjo bom odgovoril z Ljubeznijo, ki jo boste takoj začutili. Držite Mojo Roko, otroci. Ne izpustite je. Vse vas tako zelo ljubim, da sem dal Svoje Življenje za vsakega izmed vas, zato da bi bili rešeni.

Tokrat prihajam Sodit. Ne glede na to kako močno vas ljubim, ne morem posegati v Dar svobodne volje, ki vam je bil dan s strani Mojega ljubljenega Očeta. Upam, da boste Mojim sedanjim glasnikom in prerokom končno prisluhnili. Zapomnite si, Resnica je pot do večnega odrešenja in novega začetka, ko se bo Raj vrnil na Zemljo.

Satanove laži

Laži, ne glede na to kako zapeljive, so prav to. Laži, zasnovane, da ukradejo ljubljene duše, ki jih ne more osvoboditi Moj Oče, Stvarnik in Ustvarjalec Zemlje.

Vaš Božanski Odrešenik
Jezus Kristus