865. Mati Odrešenja: Kmalu bodo od vas zahtevali, da delite nadomestek za Sveto Evharistijo, ki pa ne bo Telo mojega Sina

Petek, 2. avgust 2013

Moj otrok, v tem času stojim pred svojim Sinom in pred Njegovimi Nogami padam na svoj obraz v veliki bridkosti. Prav tako, kot sem morala ob vznožju Njegovega Križa biti med Njegovim grozljivim Križanjem priča Njegovemu Smrtnemu Boju, moram zdaj zopet prestajati Njegovo Bolečino.

Križanje mojega Sina se ponovno dogaja, ko mora Njegovo Telo, Njegovo Mistično Telo, ki je Njegova Cerkev na Zemlji, prestajati bičanje od Svojih. Oni, sovražniki znotraj Njegove Cerkve, bodo bičali Njegovo Telo, Ga raztrgali, se Mu surovo rogali in Ga oskrunili, preden Ga bodo vrgli proč. Cerkev mojega Sina bo zdaj bičana v prvi fazi Njegovega Križanja na Zemlji v teh časih. Vzeli bodo Njegovo Telo – v Sveti Evharistiji – ter Ga zasramovali in tudi poniževali. Videti bo številna znamenja tega, kajti napravili bodo vsako nespoštljivo in izkrivljeno kretnjo, da bi Ga preklinjali. Potem ko bodo razvrednotili Njegovo Presveto Evharistijo, Jo bodo zavrgli in kmalu Jo bo zelo težko prejeti. To je zgolj eden izmed številnih načrtov, ki so v teku, da bi odpravili Navzočnost mojega Sina v Sveti Maši.

Številni bodo opazili te brezbožne geste in bodo vedeli, da so žaljive za mojega Sina. Mnogi bodo protestirali, toda njihovi glasovi bodo preslišani. Tisti ubogi duhovniki, ki boste trpeli zaradi tega oskrunjenja, morate prositi mene, vašo Mater, da vam pomagam vzdržati tolikšno bolečino. Nikoli in nikdar ne smete posegati v Sveto Evharistijo, kajti To je vaša edina Hrana Odrešenja. Brez Nje boste stradali. Vedno mora biti dostopna prav vsakemu izmed Božjih otrok. Nikdar ne smete verjeti, da je katera koli druga vrsta kruha Hrana Življenja.

Kmalu bodo od vas zahtevali, da delite nadomestek za Sveto Evharistijo, ki pa ne bo Telo mojega Sina. Ostati morate zvesti Daru Svete Evharistije tudi tedaj, ko vam porečejo, da ni več ustrezna – da ni več sprejemljiva v novi svetovni religiji.

Vaša Mati v Kristusu
Mati Odrešenja