KRIŽARSKI MOLITVENIK

KRIŽARSKI MOLITVENIK(.pdf)

RIMOKATOLIKI BODO MORALI DAROVATI MAŠE V ZATOČIŠČIH ALI VARNIH CERKVAH

Nedelja, 11. november 2012 ob 22.00

Moja draga ljubljena hčerka, zbrati se morate skupaj in poiskati tiste duše, ki ne poznajo Resnice.

Iztegnite roke in jih povabite naj prisluhnejo Resnici. Če jim ne boste pomagali, da pridejo k Meni bodo njihove duše pogubljene.

Ta Križarska vojna, to Poslanstvo Ostanka Cerkve na zemlji, bo prav tako zahtevna kot v srednjem veku. Toda ne bo vključevala fizičnega vojskovanja, kot npr. v vojni, ko se vojske borijo med seboj.

Ta vojna bo duhovna vojna, čeprav bodo nekatere vojne dale povod za ustanovitev na milijone Križarskih Molitvenih Skupin z namenom, da se omili moč Antikrista.

Križarske Molitve so bile napisane v Nebesih in obljubljajo izredne milosti!

Križarske Molitve imajo samo en namen in ta je, da rešijo duše vseh ljudi; vsakega otroka, vseh veroizpovedi, moške in ženske iz vseh verskih denominacij in ateiste. To je moja največja želja!

Vi, Moji apostoli, ste pod Mojim vodstvom. Milosti, ki jih izlivam na vas že rojevajo sadove. Kmalu bodo Milosti, ki jih bom izlil preko Križarskih Molitev pritegnile na tisoče novih duš.

Mogoče se sprašujete kako lahko majhna Križarska molitvena skupina doseče takšna spreobrnjenja? Odgovor je preprost. To je zato, ker vas Moj Oče ščiti, Jaz pa vas direktno vodim, zaradi tega pa boste dosegli takšna spreobrnjenja. Ne more vam spodleteti. Čeprav boste doživljali veliko motečih dejavnikov, kot tudi notranjih bojev, kar je za pričakovati pri tem Delu, pa bom Jaz vedno ob vaši strani.

Ne pozabite, da se sedaj pripravljamo na padec Mojih ubogih posvečenih služabnikov. To se bo zgodilo kot posledica prihajajočega razkola, ki bo izbruhnil v Krščanskih Cerkvah.

Čeprav bodo Ostanek Vojske vodili duhovniki in ostali posvečeni služabniki Cerkve, pa bodo mnogi služabniki laiki, kajti v tistih časih bo primanjkovalo duhovnikov.

Vi, Moji apostoli, se boste morali zbrati skupaj in narediti zalogo Neposvečenih Hostij, kajti težko bodo dostopne. Rimokatoliki boste morali darovati Maše v zatočiščih ali varnih Cerkvah.

Tako kot so Nemški nacisti preganjali Jude in jih ubijali, tako bodo počeli s tako imenovanimi izdajalci Nove Svetovne Cerkve, za katero vam bo povedano, da je za vse religije.

Obtoženi boste oskrunitve Maše, in njihove nove različice Maše, kjer Jaz ne bom navzoč v Sveti Evharistiji, kajti ta nova različica Maše bo gnusoba v Očeh Mojega Očeta.

Moje Telo in Moja Kri bo navzoča v Mašah, ki bodo darovane v tistih centrih in zatočiščih kjer boste prisegli zvestobo transsubstanciaciji. Tako bo Sveta Mašna Daritev pristna in sprejemljiva za Mojega Očeta. Še naprej vas bom poučeval, medtem ko ustanavljate Križarske Molitvene Skupine po vsem svetu.

Številne Kržarske Molitvene Skupine se že vsak dan ustanavljajo.  Zahvaljujem se tistim, ki so sledili Mojim navodilom in Mi bili poslušni.

Bodite mirni. Bolj morate biti samozavestni. Odložite strah, kajti strah ne prihaja od Mene. Sedaj rastemo in se širimo v vsak kotiček sveta. Kmalu se bodo še drugi pridružili. Ko se bo to zgodilo, bodo molitve spremenile svet preko spreobrnjenja.

Vse vas ljubim! Hvaležen in ganjen sem, ker ste se Mi takoj odzvali preko tega pomembnega in največjega Poslanstva, z namenom, da bodo vsi grešniki prišli domov k Očetu in da bodo zaščiteni pred vplivom in skušnjavami Zveri.

Vaš Jezus

Dodaj odgovor