KDORKOLI SE IZDAJA ZA MENE JE LAŽNIVEC, KAJTI JAZ SE NE BOM NIKOLI VEČ UČLOVEČIL

Nedelja, 17. julij 2011 ob 15:40

Moja draga ljubljena hči, kmalu bodo nastopili zelo zmedeni časi, ko bodo, ne samo tisti, ki trdijo, da prihajajo v Mojem Imenu, lažnivci, ampak se bodo pojavili tudi nekateri, ki bodo trdili da so Jaz. Moji otroci morajo razumeti to: Prvič sem prišel kot človek, da bi rešil človeštvo pred grehom. Tokrat bom prišel Sodit. Čeprav se bodo mnogi srečali z Menoj iz oči v oči, v času Opozorila, to še ne bo Moj Drugi Prihod, le-ta bo nastopil šele s Sodnim Dnem.

Kateri koli človek, ki trdi, da je Jaz, je lažnivec. Takšne duše, in Moja hči mnogo jih je, ne želijo nobenemu škodovati. Tako so zaslepljene s strani zavajalca, da mu jih le-ta uspe prepričati, da imajo, ne samo Božanske sposobnosti, ampak da so v resnici oni Učlovečeni Božji Sinovi. Toda to ni res, kajti Jaz se ne bom nikoli manifestiral v katerem koli človeku na tej zemlji.To se nikoli ne more zgoditi. Noben človek ni vreden takšne časti, kajti to ni bilo napovedano.

Mnogi bodo zdaj prišli v ospredje in trdili da so Jaz, Jezus Kristus, Božji Sin. Tem ubogim dušam porečem sledeče: padite na kolena zdaj in prosite Boga Očeta, da vas zaščiti pred zavajalcem. On vas hoče tako zmesti, da bi vi ne samo zmedli Moje otroke, ki pričakujejo Moj prihod na Zemljo, ampak tudi povečali posmehovanje s strani ateistov. Ne samo, da sramotite Moje Ime, ampak nezavedno odvračate ljudi od njihove vere v Boga, Vsemogočnega Očeta.

Opozoriti želim tudi tiste, ki trdijo, da delajo čudeže. Kdorkoli, ki trdi, da poseduje takšne moči, ni od Boga, kajti samo en Bog obstaja in samo On ali Jaz, Njegov ljubljeni Sin, Jezus Kristus, lahko počneva takšne stvari. Po drugi strani pa ima tudi satan moči. Sposoben je ustvarjati iluzije. V primerih čudežnih ozdravitev, lahko satan, s pomočjo tako imenovanih vernih zdravilcev, ki črpajo moči iz okultizma, povzroči začasne rešitve, tako da izgleda kot da je šlo za čudež. Ampak ti čudeži ne bodo trajali dolgo. Satan lahko tudi povzroči tako imenovane čudeže,vključno z vizijami, ki jih mnogi vidijo na nebu. Ponavljam, vse to je iluzija in ni od Boga.

Otroci, prav vsak dan ste skušani s strani zlobnih sil, medtem ko se trudite ostati zvesti Meni. Osredotočiti se morate samo Name in na Mojega Večnega Očeta. In zapomnite si, da ne hodim po tej Zemlji kot človek. Na Zemlji sem prisoten v Duhu, nikoli pa se ne bom manifestiral v katerem koli človeku.

Vsak dan molite za vodstvo in za to, da boste lahko razločili laži od Resnice.

Vaš ljubeči Odrešenik
Jezus Kristus