MOJ UBOGI, SVETI PREDSTOJNIK, PAPEŽ BENEDIKT XVI. BO IZRINJEN IZ SVETEGA SEDEŽA V RIMU

Sobota, 11. februar 2012 ob 11:30

Moja draga ljubljena hči, vojne se povsod povečujejo. Roka Mojega Očeta bo kmalu posredovala in zaustavila to zlo.

Ne boj se, kajti načrti za rešitev človeštva so dokončani. Moje Veliko Usmiljenje, ki se daje vsakemu od vas ni več daleč stran.

Nikoli se ne bojte dejanj antikrista, ker imate vi, Moji otroci, moč v sebi, da preko vaših molitev omilite njegov vpliv v svetu,

Preostali svetovni voditelji bodo kmalu umorjeni in Moj ubogi Sveti Predstojnik, Papež Benedikt XVI. bo izrinjen iz Svetega Sedeža v Rimu.

Moja hči, prejšnje leto sem ti povedal o načrtu znotraj hodnikov Vatikana.

Načrt za uničenje Mojega Svetega Predstojnika je bil zasnovan na skrivnem, 17. marca 2011. Ta načrt se bo zgodil, kajti bilo je napovedano.

Širi zdaj Mojo Sveto Besedo v vsak kotiček sveta in poskrbi, da se bodo tiskani izvodi Mojih Sporočil razširili v čim več državah.

Vodena si, zato moraš delati po najboljših močeh. V molitvi Me prosi naj ti pošljem pomoč in se bo zgodilo.

Vaš Jezus

OPOMBA: Jezus je zgornje Sporočilo dal 11. februarja 2012. Točno eno leto kasneje, 11. februarja 2013 je Papež Benedikt XVI. naznanil svoj odstop. Razlog za njegov odstop ni bilo samo njegovo slabo zdravje – to je delni razlog – ampak prostozidarske sile znotraj Cerkve, ki so pritiskale na njega, da odstopi. Papež Benedikt je bil seznanjen s Knjigo Resnice. Prostozidarji so tisti, ki so na konklavah 13. marca 2013 izvolili Jose Maria Bergoglia za Papeža Frančiška. On je napovedani svetopisemski lažni prerok, ki bo skupaj z antikristom zavedel tudi izvoljene, če bo mogoče, kot govori Jezus v Evangeliju. Prepričajte se sami. V ponižnosti na kolenih prosite Jezusa v Najsvetejšem Zakramentu naj vam On razodene Resnico glede teh Sporočil. On si želi, da preberete vsa Sporočila, molite Križarske Molitve, da boste tako lahko prepoznali Njegov ljubeči Glas preko Knjige Resnice. Jezus je rekel, da je zadnji resnični Papež na tej zemlji Papež Benedikt XVI. Vse svetopisemske prerokbe se morajo izpolniti in se zdaj odvijajo pred nevernim svetom.

Duhovniki: Ne govorite ali širite, da ta Sporočila prihajajo od satana, kajti s tem nasprotujete Njemu, kateremu ste zaprisegli svoje zaobljube.
Za vsako dušo, ki ste jo odvrnili od Svete Božje Besede, ki se zdaj daje preko Knjige Resnice napovedane v Svetem Pismu po preroku Danielu in evangelistu Janezu, boste morali dajati odgovor Jezusu, ko boste zelo kmalu stopili pred Njega v času Opozorila.