DEVICA MARIJA: SATAN IZGUBLJA SVOJO MOČ, KADAR SE MOLI MOJ ROŽNI VENEC

Sobota, 25. junij 2011 ob 15:00

Moj otrok, vedno bodi osredotočena na mojega Sina, ker potrebuje tvojo pozornost. Vse svoje zaupanje položi Vanj. Ne dovoli, da ti kdorkoli odvrne pogled od Njega.

On, moj otrok, te je izbral za eno najpomembnejših glasnic teh časov, zato da bodo izgubljene duše lahko rešene.

Povej ljudem, tudi nekatoličanom, naj molijo moj Najsvetejši Rožni Venec, kajti to je največje orožje proti vplivu zavajalca, ki stoka v bolečinah, kadar se ga moli. Njegova moč oslabi, kadar moji otroci molijo to molitev.

Več otrok bo molilo Rožni Venec, več duš bo lahko rešenih.

Ti, moj otrok imaš zelo težko Poslanstvo, veliko težje kot katerikoli prerok v zgodovini. To je zaradi duhovne teme v svetu. Še nikoli doslej ni bilo takšne teme – ko moji otroci obračajo svoj hrbet mojemu Sinu – Njemu, ki je umrl strašne smrti, da bi jih rešil. Pa vendar niso pozabili samo na to, marveč so se tudi odločili, da zanikajo Njegov Obstoj.

Ko molite k meni, vaši Blagoslovljeni Materi, povzročate bolečine hudobcu, ki trepeta in izgublja svojo moč kadar se moli moj Rožni Venec. To je orožje, ki mi je bilo dano, zato da lahko pomagam reševati izgubljene duše, preden bom dokončno strla kači glavo. Nikoli ne podcenjujte moč Rožnega Venca, kajti le ena skupina ljudi, ki je predana redni molitvi mojega Rožnega Venca, lahko reši svoj narod. Povej mojim otrokom naj bodo previdni, ko se obračajo vstran od molitve. Ko to počnejo se na široko izpostavljajo zavajalcu, ki jih bo potegnil na zapeljivo in nevarno pot v temo.

Privedite moje otroke v Luč tako, da širite pobožnost do mojega Najsvetejšega Rožnega Venca.

Vaša ljubljena Mati
Marija, Kraljica Miru