923. Toliki so Me pozabili in v številnih primerih Me imajo za samoumevnega

Torek, 24. september 2013, ob 18:00

Moja draga ljubljena hčerka, kako osamljenega Se počutim, ko toliki, vključno s tistimi, ki so zvesti Moji Sveti Besedi, preživijo tako malo svojega časa v Moji Družbi. Kako hrepenim po njihovi pozornosti, pa četudi samo za en sam trenutek v dnevu. Toliki so Me pozabili in v številnih primerih Me imajo za samoumevnega. Ali ne veste, da bom na vas izlil Svoje Milosti, že če boste le kratek čas govorili z Menoj? Tisti, ki Me tolažijo, tako da se pogovarjajo z Menoj – na kakršen koli način, ki je zanje najenostavnejši – dosežejo notranji mir, ki ga ni mogoče najti drugje v svetu.

V vašem hlastanju za užitki, udobjem in nasladami so vaši izbruhi zadovoljstva kratkotrajni. Nič vas ne bo izpolnilo, vključno z največjimi posvetnimi zakladi. Zaradi Mene – Mojega Velikega Usmiljenja – vam je bil podeljen največji zaklad – Dar življenja, napolnjen z veliko slavo, s čudovitim okoljem, s popolnim prelepim telesom ter s sposobnostjo občutiti trajno ljubezen, ki vas bo prevzela, a vam bo prinašala neizmerno srečo. To je Večno Življenje in čas, da vas privedem v Svoje Novo Kraljestvo na Zemlji, je blizu.

Kadar govorite z Menoj ter Me prosite, da vas pripravim na ta Veliki Dan, boste pripravljeni, toda potreben je čas da naredite spremembe, ki se zahtevajo od vas za Veliki Gospodov Dan.

Kakor nevesta in ženin morate imeti vse pripravljeno pred Dnevom Velikega Blagoslova. Svojo družino, svoje prijatelje, svoje sorodnike morate pripraviti precej vnaprej. Tedaj, na Dan, ko bom prišel, da bom videl ta Veličastni Prehod, morate biti pripravljeni v telesu in duši, tako da postanete vredni za vstop v Novi Raj.

Za vsak dan, ki ga preživite zaposleni s potrebami drugih, morate prihraniti vsaj deset minut tistega dne, da se kesate svojih grehov. To je zelo pomembno, zakaj Jaz vas ljubim ter vas sprejemam. Da bi se z Menoj pravilno sporazumevali, morate Predme vedno priti najprej kot ponižni služabnik. Kadar pokleknete pred Menoj ali se z Menoj preprosto pogovarjate v svojem srcu, vedno pričnite tako, da rečete:

»Jezus, odpusti mi, kajti grešil sem.«

Potem boste občutili Mojo Navzočnost in Jaz bom živel v vaši duši. Pogosteje, kot se obračate Name, bolj se boste zbližali z Menoj. Kmalu bom kot prijatelj, brez katerega ne morete živeti. Nato se boste obračali k Meni za vsako malenkost, in Jaz bom tam. Vedno bom zagotovil, da boste tisti med vami, ki preživljate čas v Moji Družbi, deležni velikih naklonjenosti, Moji blagoslovi pa bodo ustvarili spokojnost duše ter mir v umu. Zapomnite si, da se Jaz v trenutku odzovem tistim, ki Me iščejo.

Vaš Jezus