922. Štirje deli sveta, o katerih govorim, so štirje veliki imperiji – Združene Države Amerike, Rusija, Evropa in Kitajska

Torek, 24. september 2013, ob 11:18

Moja draga ljubljena hčerka, štirje deli sveta, o katerih govorim, so štirje veliki imperiji – Združene Države Amerike, Rusija, Evropa in Kitajska. Vse napovedane prerokbe bodo vključevale te sile, okoli katerih se bodo dogajali vsi pretresi v verskih ter političnih strukturah.

Sirija in Egipt bosta preko notranjih nemirov spodbudili obsežnejšo vojno, v katero bodo vpletene štiri velesile. Vsaka izmed teh velesil bo med seboj povezana, z namenom da ustvarijo združeni režim, ki bo uporabljen za nadzor nad globalnim bogastvom in prebivalstvom.

Verska vojna bo osrednjega pomena za ta nadzor, imenovani voditelji v Mojih krščanskih Cerkvah pa bodo premagani in uničeni v pripravah na zver, ki bo nadzorovala vse štiri imperije. Nobenemu od vladarjev, ki se upirajo Božji Besedi ali ki poskušajo uničiti Njegove otroke, Bog ne bo dal oblasti, da bi na silo odvedli tiste, katerih imena so v Knjigi Življenja. In medtem ko govorim o kristjanih ter o tem, da Mi morajo ostati zvesti, pa prav tako mislim na Jude, kajti njihov varuh, Nadangel Mihael, bo bdel nad njimi ter jim pomagal vzdržati preganjanje, ki ga bodo kot Božje izvoljeno ljudstvo prav tako morali prestajati.

Božji Načrt je bil ustvarjen in vsi angeli ter svetniki v Nebesih se zdaj pripravljajo, da Mi pomagajo v Moji Misiji, da združim vse in da tiste, ki Me ljubijo, obvarujem pred veliko prevaro, ki je bila zasnovana, da bi preslepila svet. Človeški rod še nikoli poprej ni tako zelo usklajeval hudobije zoper Boga kot danes. Umrljivi človek še nikdar ni bil sposoben prizadejati toliko trpljenja s prevzemom oblasti, namenjenim nadzoru, kot v tem trenutku zgodovine. Pred vašimi očmi se odvija veliko preganjanje Božjih otrok, ki ga je satan zasnoval s prostovoljno podporo hudobnih, oblastiželjnih mož in žena na vplivnih položajih. Kljub temu pa mnogi med vami ne morete videti, ker so vas preslepili.

Vaš Jezus