924. Gorje tistim kristjanom, ki so Me zapustili v prid novodobnega poganstva

Torek, 24. september 2013, ob 22:44

Moja draga ljubljena hčerka, vsaka živeča duša ima močan nagon, da išče Boga v svojem življenju. Tistim, ki najdejo Božjo Ljubezen v njeni najčistejši obliki, se ta Dar daje zaradi njihove ponižnosti ter sprejemanja dejstva, da vsa Slava pripada Bogu.

Po drugi strani pa se pogani v svojem iskanju duhovnega miru obračajo na Stvarstvo Resničnega Boga namesto na svojega Stvarnika. Namesto, da bi padli na obraz pred Bogom, Mojim Očetom, Vsemogočnim, Stvarnikom vseh stvari, se mečejo pred lažne idole, vključno s čudesi, ki jih je On ustvaril za svet – Zemlja, sonce, luna in zvezde. Malikujejo ta velika čudesa in nato verjamejo, da jim to početje daje silne moči. Kar iščejo oni, je oblika duhovnega razsvetljenja, za katero upajo, da jim bo prineslo užitek in mir. Mnogi nato preko meditacije in joge odprejo svoj um in dušo, s čimer hudobnemu duhu dovolijo, da jih pokvari. Zmotno so prepričani, da jim lahko neka druga sila, drugačna od tiste, ki prihaja od Boga Najvišjega, prinese mir, po katerem hrepenijo.

Vedite zdaj, da obstaja samo en Bog. Vsaka druga oblika oboževanja je poganska. Ni pomembno, kaj govorijo, ali kako opravičujejo svoja dejanja, satana privabljajo, da vdre v njihove duše, in ko enkrat dobi vstop, on in demoni, ki jih pošilja, teh duš ne bodo pustili pri miru. Mučili bodo te duše, jih napajali z lažmi ter jih pripravili do tega, da bodo prepričane, da posedujejo dar. Nekateri verjamejo, da lahko zdravijo druge s pomočjo praks, kakršna je reiki, toda namesto tega okužijo druge, vključno z nedolžnimi. Ko pogani prepevajo, da bi pritegnili duhovne darove, pravijo, da jim to prinaša mir. Čeprav mnogi temu verjamejo, pa vedite, da bodo v kratkem – čim bo hudi duh vstopil v njihov um – postali vznemirjeni in ne bodo našli nobenega oddiha. Nenehno iščejo vsakršno čutno ugodje, a vse, kar bodo v zameno dobili, je temačnost duše.

Poganstvo prinaša strašni nemir in v tistih deželah, kjer pogani vpijejo k lažnim bogovom, si nakopavajo Srd Mojega Očeta. Številne takšne duše ne razumejo, kaj delajo, toda prepoznajte jih po tem, kako bodo krasili svoja telesa, saj imajo sebe za svete posode v očeh lažnih idolov, o katerih trdijo, da jih častijo. Manjkale bodo ljubezen, ponižnost ali osebna žrtev za dobro drugih, saj častijo le čute. Ne razumejo, da so njihove duše Dar od Boga, in tako jih zapravljajo v zasledovanju popolnosti, ki nikoli ne more biti njihova.

Med Opozorilom bom Jaz v teh dušah predramil Resnico o tem, Komu pripadajo. Molite, da bodo sprejeli Mojo Roko Usmiljenja. Gorje tistim kristjanom, ki so Me zapustili v prid novodobnega poganstva. To so tisti, ki nočejo Mojega Usmiljenja in bi se raje ukvarjali z neumnostmi, saj to hrani njihov ego, ko so prepričani, da imajo moč nadzorovati zadeve duhovnosti. Medtem ko na ta način iščejo osebno popolnost, se popolnoma odtrgajo od Boga. S takšnim ravnanjem odprejo vrata hudobcu, ki jih bo zapeljal ter hipnotiziral preko privlačnosti vraževernih obljub, kar privede do neplodnosti njihovih duš, kjer Božja Ljubezen ne more uspevati.

Vaš Jezus