974. Na tisti dan bom zbral Živeče

Torek, 19. november 2013, ob 20:00

Moja draga ljubljena hčerka, v mnogih krščanskih življenjih sem postal kakor nadležen sorodnik, za katerega je treba od časa do časa poskrbeti, vendar pa se nikoli ne sme pokazati. Tako Me zdaj vidijo mnogi izmed teh, ki so bili rojeni kot kristjani in ki so odpadli od Mene. Nepomemben sem jim a kljub temu, ko so v težavah, bodo nehote klicali k Meni, ker jim je to v krvi.

Zakaj, oh zakaj, Me ne morejo sprejeti? Kaj je ločilo človeka od Mene? Zakaj jih Moji sveti služabniki niso uspeli privesti k Meni? Moje trpljenje je danes isto, kot je bilo med Mojim Smrtnim Bojem, zdaj pa Me bodo kmalu zapustili tisti, ki so Mi ostali zvesti. To bodo storili, ker bodo pričeli ponovno ocenjevati svoje razumevanje, Kdo pravzaprav Sem Jaz, in kaj Moja Zaveza v resnici pomeni – vse zaradi herezij, ki prihajajo.

Vso čaščenje Mene, v Mojih Cerkvah, bo kmalu skrčeno zgolj na kimanje v Mojo smer. Nič več ne bodo poklekovali pred Mojimi Tabernaklji. Ne bodo se priklonili pred Menoj ali klečali, niti ne bodo molili pred Mojim Telesom na Križu, kajti od njih se ne bo zahtevalo, da bi častili Mojo Podobo. Jaz bom prebičan ter osmešen. Moje Besede bodo sprevrgli v najbolj nenavadno besedičenje, Resnica Moje smrti na Križu pa bo zavržena.

Moja Navzočnost je v tem času še vedno na Zemlji. Ne smete Me zapustiti, kajti če to storite, bo Moja Luč ugasnila, vi pa boste nato postali preplavljeni s temo. Samo tisti, ki Mi ostanejo zvesti, lahko ohranijo Moj Plamen, in ko bo Luč Moje Cerkve na Zemlji zmanjšana le na medel žarek – takrat se bo iz Nebes zaslišal poslednji klic. Na tisti dan bom zbral Živeče. Preostali bodo puščeni skupaj z Božjimi sovražniki, katerim so dali svojo zvestobo. Po tem ne bodo izkusili nobene radosti.

Vaš Jezus