973. Jaz prihajam le kot Bog Usmiljenja. Ne prihajam, da bi vas prestrašil, zakaj resnično ljubim vsakogar izmed vas

Ponedeljek, 18. november 2013, ob 20:10

Moja draga ljubljena hčerka, vsi se morajo pripraviti tako, da bodo primerni, da bodo prišli Predme, kajti prišel bom kakor tat ponoči in mnogi ne bodo vedeli kaj se dogaja. Zato je pomembno, da se zdaj vsak izmed vas kesa svojih grehov.

Resnica Moje Najsvetejše Besede bo postala očitna, ko jo bodo Moji sovražniki – ti bodo predrzni v svojih prizadevanjih, da bi vas zapeljali – nadomestili z izkrivljenimi različicami. Zdaj je čas, da se osredotočite na svoje lastne duše in na stanje, v katerem so. Človeku, ki ne veruje Vame, mu porečem: Ali boš, kadar pridem predte, občutil olajšanje, ko boš vedel, kdo sem Jaz? Ali boš šel z Menoj? Vzel te bom s Seboj ter obrisal tvoje solze, ti pa boš živel veličastno življenje, brž ko se Mi spoveš ter Me prosiš, da te pripeljem v Svoje Usmiljenje.

Človeku, ki veruje Vame: Ali boš mogel stati pred Menoj brez sramu? Ali boš prišel Predme, vedoč za vse svoje početje glede tega, kar Sem te učil, s čisto dušo? Ni pomembno. Ko Mi rečeš: »Jezus, odpusti mi, hočem hoditi za Teboj,« boš rešen.

Človeku, ki veruje Vame, a je prepričan, da je zgled drugim ter ne potrebuje spovedi: Ali si tudi ti primeren, da stopiš Predme? Ko ti pokažem stanje tvoje duše, ali se boš prerekal z Menoj in dejal, da si primeren priti Predme, ko pa nisi? Če ne moreš sprejeti Mojega Daru Usmiljenja ter priznati svojih hudodelstev, potem boš ostal ločen od Mene, Jaz pa ti bom naklonil le še eno priložnost za pomilostitev.

Vse človeštvo prosim, da najprej pripravite svojo dušo. Urediti morate vsak del svoje duše, preden boste pripravljeni, da celi stojite v Moji Navzočnosti v času Opozorila. Če tega ne storite, boste morali trpeti boleče očiščevanje in svoje Vice boste prestajali na Zemlji, preden se zasvita Dan Mojega Drugega Prihoda. Pozivam vas, da molite to Križarsko Molitev vsak za svojo dušo ter za duše vaših ljubljenih.

Križarska Molitev (127) Za rešitev moje duše in duš mojih ljubljenih

O Jezus, pripravi me tako, da bom brez sramu prišel pred Tebe. Pomagaj meni in mojim ljubljenim (navedite jih), da se pripravimo na spoved vseh naših hudodelstev. Da priznamo svoje pomanjkljivosti. Da prosimo za odpuščanje vseh grehov. Da izkazujemo ljubezen tistim, ki smo jim storili krivico. Da rotimo Usmiljenja za odrešenje. Da se ponižamo pred Teboj, da bo na Dan Velikega Razsvetljenja moja vest ter vest (navedite jih) čista in da boš preplavil mojo dušo s Svojim Božjim Usmiljenjem. Amen.

Zdaj je čas, da se spomnite vsega, kar Sem vas učil. Zdaj je čas, da preučite Deset Zapovedi in se vprašate, ali ste svoje življenje resnično živeli v skladu z njimi.

Bodite odkriti do samih sebe, kajti če niste, vam bo – v vsakem primeru – pokazano, kako ste Me ranili v svojem življenju. Toda dovolite Mi, da vas potolažim.

Jaz prihajam le kot Bog Usmiljenja. Ne prihajam, da bi vas prestrašil, zakaj resnično ljubim vsakogar izmed vas, ne glede na to, kaj ste storili, toda Moje Potrpljenje je omejeno. Samo tisti, ki priznajo grozovito naravo svojih grehov proti Bogu, so lahko objeti v Moje Božje Usmiljenje. Tisti, ki Me zavračajo, bodo imeli malo časa, da se odkupijo, kajti Jaz bom ločil ovce od kozlov. Ena stran bo šla z Mano. Druga stran bo puščena, nato pa bo vsakemu bitju oznanjen Nov Začetek. Večno Življenje bo dano samo tistim, ki Me ljubijo.

Upoštevajte zdaj Moj Klic, zakaj to delam, da zagotovim, da vas je čim več dobro pripravljenih pred Dnevom Opozorila.

Vaš Jezus